ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال یک پست جدید و نمایش آن در دو مجموعه

imanzand
11-14-2013, 08:06 AM
اساتید جوملایی لطفا منو راهنمایی بفرمایند:

اول هدف کلی رو توضیح میدم
من می خوام در سایتم وقتی یک مطلب جدید رو ارسال می کنم اون مطلب هم در صفحه اصلی نمایش داده بشه و هم در محموعه مربوط به خودش آرشیو ونمایش داده بشه.
برای مثال سایت من 4 تا منو به شرح زیر دارد
صفحه اصلی
محصولات
خدمات
اخبار

حالا من می خوام وقتی یک خبر روبه عنوان یک پست جدید ارسال می کنم این مطلب هم در منو صفحه اصلی سایت نمایش داده بشه هم در منو اخبار.
هدف هم از انجام این کار اینه که آپدیتسایت در قسمت های مختلف در صفحه اصلی هم انعکاس داشته باشه.

من برای اینکار از مجموعه و خبر خوان استفاده کردم ولی جواب نمیده !
یعنی اومدم منو اخبار رو" مجموعه بلاگ" انتخاب کردم و تا اینجا این درسته ولی صفحه اصلی سایت رو "یک خبر خوان خاص" انتخاب کردم تا فید مربوط به مجموعه اخبار رو تو صفحه اصلی نمایش بده ولی اینکار رو انجام نمیده!

اینم عکسش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

RezaDesign
11-15-2013, 02:23 AM
این افزونه کار شما رو راه میندازه
مشاهده افزونه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

imanzand
11-18-2013, 08:45 PM
این افزونه کار شما رو راه میندازه
مشاهده افزونه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با سلام
ممنون که وقت گذاشتین

من افزونه فوق رو نصب کردم.
با نصب این افزونه میشه با استفاده از کلمات کلیدی "خاص" یک مطلب رو در جند منوی "مجموعه بلاگ" مختلف قرار داد.
تا اینجاش خوبه ولی
وقتی تعداد پست های آپدیت سایت بالا باشه ، صفحه اصلی خیی سنگین میشه ! راهی برای آرشیو (به صورت لینک پست ها و صفحه بندی زیر مجموعه بلاگ) مثل محموعه بلاگ دیفالت جوملا وجود داره ؟

ممنون از راهنمایی هاتون می شم . . .

khademian
11-19-2013, 04:54 AM
سلام
نوع منو صفحه اصلی رو بکن مطالب ویژه و مجموعه های مورد نظر رو انتخاب کن. حالا باید هر مطلب جدیدی که میذاری اگه دوس داری تو صفحه اول هم نشون داده بشه، اون مطلب رو ویژه کنی.
راه دیگه استفاده از ماژول AidaNews II هست (که من خیلی دوسش دارم) که باید یه ماژول تو صفحه اول از نوع آیدانیوز بسازی و تو تنظیماتش، مجموعه های مورد نظرت رو انتخاب کنی. با این کار دیگه حتی نیاز به وِیژه کردن مطالبت هم نداری