ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست بهترین نرم افزار ویرایش قالب ساخته شده برای جوملا

mehdi563
11-16-2013, 05:27 PM
سلام.
برای ویرایش قالب سایتم که قالب جوملائی هست، اگه بخوام ویرایشش کنم و دوباره روی سایتم نصب کنم، بهترین نرم افزار ویرایش قالب چیه؟ البته، می خواهم یاد بگیرم و قالب اصلی رو دست نمی زنم.

در ضمن، لطفا گزینه ای در کنترل پنل برای ما کاربران قرار بدین تا اگه اشتباها مطلبی رو تو سایتتون پست کردیم و به قول شما تکراری بود و یا غیره، بتونیم خودمان اون پست رو حذف کنیم.
با تشکر

مهدی
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

navid.ok
11-17-2013, 06:14 AM
سلام

همچین نرم افزاری نداریم.
شما برای طراحی می تونید از نرم افزار آرتیستیر استفاده کنید اما قالب های طراحی شده را نمی تونید ویرایش کنید.
artisteer
برای اعمال تغییرات روی قالبتون مشکلتون را بفرمایید تا دوستان بتونند کمکتون کنند.

شاد باشید
التماس دعا

bin2012
11-17-2013, 07:21 AM
سلام ، در تکمیل فرمایشات دوستمون عرض می کنم که حتما مراقب کرک آرتیستیر باشین که سرکارتون نذاره و اینکه نسخه 4 و 3 با هم فرق های محسوسی دارند .

mehdi563
11-17-2013, 09:15 AM
سلام
طراح قالب سايتم تا جوملا 3.1 گفته اين قالب رو سازگار كرده و چند روزي ميشه كه قالب رو زحمت كشيده برام نصب كرده. من دوست دارم جوملاي جديد رو كه 3.1.5 هست رو نصب كنم. منظور طراحم اينه كه با اين جوملا هم مشكلي نداره؟ در ضمن، با جوملاي 3.2 كه تازه اومده، چه كار كنم تا سازگار بشه؟ مي خواهم ويرايش قالب رو ياد بگيرم. در ضمن، كد نويسي هم نمي دونم ولي آشنا به زبان انگليسي تا حد تسلط ميشه گفت دارم.

مهدي از ساري
پايگاه خبري و تحليلي مازندپرس

mehdi563
11-17-2013, 09:20 AM
در ضمن، اگه آموزش كار با نرم افزار ويرايش قالب براي سايت جوملائي و ذخيره اين قالب با چه پسوندي هم با شه و غيره رو تو سايت خوبتونم بذارين ممنون مي شم.