توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطوری ؟؟؟ حذف و غیرفعال کردن افزونه از دیتابیس
alamdareshgh
11-18-2013, 07:59 AM
سلام.
چطوری از طریق دیتابیس افزونه ای رو غیرفعال یا حذف کنم؟؟؟
مدیریت هاسم Cpanel هستش. لطفا واضح بگین.
RezaDesign
11-18-2013, 08:18 AM
با سلام چرا شما لقمه ای رو که میشه راحت به دهان گذاشت می خواهید دور سر خودتون بچرخونید؟
در خود مدیریت جوملا برای چنین کاری امکانات خودش تعبیه شده
اما در بانک اطلاعاتی ربطی به کنترل پنل نداره PHPMyAdmin وارد بشید جداول مرتبط با افزونه با همون نام و پیشوند پرفیسک مشاهده میشه اما اینکه قابلیت غیر فعال کردن باشه رو من ندیدم اما می تونید اونجا جداول رو انتخاب کرده و با زدن گزینه Drop اونها رو حذف کنید
ولی این روش در صورتی پیشنهاد میشه که خود افزونه رو ار طریق جوملا حذف کرده باشید سپس بخواهید جداول رو حذف کنید
alamdareshgh
11-18-2013, 08:26 AM
با سلام چرا شما لقمه ای رو که میشه راحت به دهان گذاشت می خواهید دور سر خودتون بچرخونید؟
در خود مدیریت جوملا برای چنین کاری امکانات خودش تعبیه شده
اما در بانک اطلاعاتی ربطی به کنترل پنل نداره PHPMyAdmin وارد بشید جداول مرتبط با افزونه با همون نام و پیشوند پرفیسک مشاهده میشه اما اینکه قابلیت غیر فعال کردن باشه رو من ندیدم اما می تونید اونجا جداول رو انتخاب کرده و با زدن گزینه Drop اونها رو حذف کنید
ولی این روش در صورتی پیشنهاد میشه که خود افزونه رو ار طریق جوملا حذف کرده باشید سپس بخواهید جداول رو حذف کنید
داداش گلم .. من یه سوال کردم همون رو جواب بده منم بلدم از طریق جوملا حذف کنم... حتما نمیشد که گفتم از طریق دیتابیس
این سوال ادامه موضوع
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
چون سوال دیگه ای بود یه موضوع دیگه باز کردم
حالا میشه واضح توضیح بدی چیکار کنم؟
RezaDesign
11-18-2013, 08:37 AM
سوال شما گنگ بود منم مجبور شدم راهنمایی کنم
به مدیریت بانک اطلاعاتی وارد بشید و جداول مربوطه به افزونه مورد نظر رو انتخاب کنید ( تیک بزنید ) سپس در قسمت پایین لیست جداول منو کشویی رو باز کنید و گزینه Drop رو بزنید تا به صفحه دیگه ای هدایت بشید پس از اون با تایید حذف اونها روی Yes کلیک کنید تا جداول حذف بشوند
alamdareshgh
11-18-2013, 08:44 AM
جدول کجاست؟؟؟ ازونه رو چجوری پیداکنم؟؟؟ من PHPMyAdmin اصلا بلد نیستم. واسه همین سوال کردم. چندلار گفتم.. واضح توضیح بدین
سوال شما گنگ بود منم مجبور شدم راهنمایی کنم
به مدیریت بانک اطلاعاتی وارد بشید و جداول مربوطه به افزونه مورد نظر رو انتخاب کنید ( تیک بزنید ) سپس در قسمت پایین لیست جداول منو کشویی رو باز کنید و گزینه Drop رو بزنید تا به صفحه دیگه ای هدایت بشید پس از اون با تایید حذف اونها روی Yes کلیک کنید تا جداول حذف بشوند
RezaDesign
11-18-2013, 09:40 AM
حاجی خب شما سوالتون رو بخونید جوری پرسیدی انگار وارد هستید از اولش برای عدم تضییع وقت سوال رو واشح بپرسید
اگر وارد نیستید بی خیال بشید چون کار شما نیست و امکان داره سایت رو به هم بریزید
alamdareshgh
11-18-2013, 10:03 AM
ببخشید... با راهنمایی شما یادگرفتم... ولی مشکل من اینه که بعضی ها جواب نمیدونن حدسی یه چیزی میگن ... لطفا به پست قبلی برید
طرف میگه جوم گالری رو حذف کن... من اصلا جوم گالری نصب نکردم.... تو پی اچی پی مای ادمین اصلا چیزی از جوم گالری نیست.. من اصلا نصبش نکردم...
الان این حرف ناراحت کننده نیست؟؟؟
اگه بلد نیستین بگین بریم از یه فروم دیگه بپرسیم...
یه هفته هست یه نفر نیومد جواب درست رو بده...
حاجی خب شما سوالتون رو بخونید جوری پرسیدی انگار وارد هستید از اولش برای عدم تضییع وقت سوال رو واشح بپرسید
اگر وارد نیستید بی خیال بشید چون کار شما نیست و امکان داره سایت رو به هم بریزید
RezaDesign
11-18-2013, 10:28 AM
خب دوست من اول از همه بگید چه افزونه ای رو نصب و حذف کردید که الان می خواهید از بانک اطلاعاتی حذف کنید ؟
معمولا جوملا اسم افزونه رو در جداول ایجاد میکنه و پیدا کردنش کار سختی نیست..
شما وارد که شدید روی بانک اطلاعاتی کلیک می کنید تا صفحه بارگذاری بشه.. پس از اون از لیستی که در صفحه وجود داره بگردید اسمی که با افزونه نصب شده همخوانی داره رو تیک بزنید و همینطور بقیه جداول موجود پس از تیک زدن از منو کشویی پاین بر روی دراپ کلیک کنید و تایید کنید که حذف بشوند
کار اسونیه اما نیاز به دقت داره
alamdareshgh
11-18-2013, 11:06 AM
نوکیا جان یه لحضه برو به
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از اول تا آخر رو بخون... مشکل من اینه که وقتی تو صفحه لاگین سایت یوزر و پس رو میزنم صفحه سفید میاد.. نمیتونم وارد مدیریت سایت بشم
سرور هم مشکل نداره > دوستان میگن ماژول یا کامپوننتی نصب کردی که اینطور شد... میگن جوم کالری رو حذف کن.... من اصلا جوم کالری رو نصب نکردم
یه بار تو اون پست برو..
خب دوست من اول از همه بگید چه افزونه ای رو نصب و حذف کردید که الان می خواهید از بانک اطلاعاتی حذف کنید ؟
معمولا جوملا اسم افزونه رو در جداول ایجاد میکنه و پیدا کردنش کار سختی نیست..
شما وارد که شدید روی بانک اطلاعاتی کلیک می کنید تا صفحه بارگذاری بشه.. پس از اون از لیستی که در صفحه وجود داره بگردید اسمی که با افزونه نصب شده همخوانی داره رو تیک بزنید و همینطور بقیه جداول موجود پس از تیک زدن از منو کشویی پاین بر روی دراپ کلیک کنید و تایید کنید که حذف بشوند
کار اسونیه اما نیاز به دقت داره
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.