PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : يه ماژول براي آخرين ارسال هاي vBulletin تو مامبو مي خوام

bootable
03-28-2007, 06:38 AM
من خيلي گشتم ولي يه رابط بين مامبو و vBulletin پيدا نكردم. البته Jamoola vBridge رو پيدا كردم،‌ولي وقتي نصبش كنين مي قهمين كه يه سري مشكلاتي با مامبو داره. شايد با اين نسخه مامبو باشه،‌ولي خلاصه ...
حالا من لينك دانلود اين Jamoola vBridge رو ميزارم،‌اگه اعضاي تيم تونستند كارشو بسازند كه خيلي عالي ميشه،‌نه تنها براي من،‌بلكه براي خيلي هاي ديه كه مامبو و vBulletin رو دارند. اگه هم كه يه ماژول براي مامبو وجود داره،‌لطفا معرفيش كنيد.

دانلود Jamoola vBridge VB3.5 1.1:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
03-28-2007, 06:50 AM
سلام

Addonی که شما لینک دادین مربوط میشه به integrate کردن جوملا و vBulletin
اما سوال شما اینه که چطور میشه آخرین ارسالهای ...

برای اینکه آخرین ارسالهای انجمن رو در سایت نشون بدید میبایست از لینک RSS انجمن بهره ببرید که در مورد VB بدین صورت هست :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با استفاده از این لینک میتونید از انجمن خروجی بگیرید و در سایت نمایش بدید .

یا علی

bootable
09-30-2007, 05:10 PM
من الان نسخه 3.6.8 ویبلتین رو ریختم، دیگه اینطوری خروجی نمیده !

میشه کمک کنید؟؟

abtin
09-30-2007, 06:19 PM
خروجي اش رو پدا كنيد و لينكش رو به مامبو بديد مشكلي نيست .

اگه نتونستين پيدا كنيد آدرس انجمنتون رو بديد ببنيم.

ssz1370
10-08-2007, 06:18 PM
با سلام
من توی فروم مجید انلاین اموزشش رو دیده بودم توی این ادرسه:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 1%DB%8C%D9%86+%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84+vb