PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال کامپوننت با پلاگین admiror gallery برای جوملا 2.5

alamdareshgh
11-19-2013, 07:33 AM
سلام.
دوستان کسی کامپوننت admiror gallery رو برای جوملا 2.5 داره؟؟؟
هرچی سرج کردم چیزی پیدا نکردم. یا اگه باشه مشکل داره و نصب نمیشه
راستی پلاگینی هم باهاش باشه که بتونم عکس رو تو مطالب بزارم
منتظر جوابتونم
واسه جوملا 2.5 باشه ها!!!

Peter
11-19-2013, 08:36 AM
توی سایت جهانی افزونه های جوملا هست و فکر نمی کنم مشکلی هم داشته باشه.
به لینک روبرو برو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من قبلا نصبش کردم ، مشکلی نبود.
بعد از نصب کامپوننت ، وقتی که وارد قسمت ایجاد مطلب بشی ، در قسمت نوار پایین جعبه متن (منظورم قسمت تصویر و ...) ، یک گزینه ای ایجاد میشه که برای ایجاد گالری تصویر در درون متن هست ، از اونجا می تونید در داخل متن هم تصاویر مورد نظرتون رو وارد کنید.

موفق باشید

alamdareshgh
11-19-2013, 10:34 AM
اینایی که گفتین رو من قبلا رفتم ولی نتونستم دانلود کنم
که شما تو نستید ... دانلود کنید و اینجا آپلود کنید... راستی نسخه فارسی نداره؟؟

توی سایت جهانی افزونه های جوملا هست و فکر نمی کنم مشکلی هم داشته باشه.
به لینک روبرو برو: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من قبلا نصبش کردم ، مشکلی نبود.
بعد از نصب کامپوننت ، وقتی که وارد قسمت ایجاد مطلب بشی ، در قسمت نوار پایین جعبه متن (منظورم قسمت تصویر و ...) ، یک گزینه ای ایجاد میشه که برای ایجاد گالری تصویر در درون متن هست ، از اونجا می تونید در داخل متن هم تصاویر مورد نظرتون رو وارد کنید.

موفق باشید

Peter
11-19-2013, 01:59 PM
عیب نداره ، خودم برات آپلودش کردم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه از جوملا با زبان فارسی در قسمت مدیریت استفاده می کنی ، برات بصورت خودکار فارسی نشون داده می شه.

موفق باشید - یا حق

alamdareshgh
11-19-2013, 02:32 PM
نصب کردم ولی میگه (JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد) توقسمت کامپوننت ها هم چیزی اضافه نشد
مطمئنی سالمه ؟

عیب نداره ، خودم برات آپلودش کردم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اگه از جوملا با زبان فارسی در قسمت مدیریت استفاده می کنی ، برات بصورت خودکار فارسی نشون داده می شه.

موفق باشید - یا حق

Peter
11-19-2013, 02:39 PM
من همین الآن نصبش کردم ، بدون مشکل نصب شد. احتملا مشکل از جای دیگه است.
من تا اینجا بلد بودم.

موفق باشید - یا حق

mersad
11-20-2013, 10:12 AM
دروود

گالری تصاویر محتوای SIGE (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش:پلاگین SIGE (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86_SIGE)

در پناه ایزد

alamdareshgh
11-20-2013, 06:43 PM
سلام
از این پلاگین استفاده کردم ولی میگه فولدر وجود نداره.... اینجوری آدرس میده
{gallery}images/stories/folder{/gallery}
عکس ها تو فولدر folder هستن
نمایش نمیده

دروود

گالری تصاویر محتوای SIGE (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
آموزش:پلاگین SIGE (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %BE%D9%84%D8%A7%DA%AF%DB%8C%D9%86_SIGE)

در پناه ایزد