PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چگونگي سطح دسترسي كاربران به بخش ها

balal
03-15-2006, 04:43 PM
سلام
بازم مزاحم هميشگي اومد

ما تازه سايتمونو راه انداختيم البته با كمك داداي عزيزم آقاي احمدزاده
ابتدا بايد بگم ما 3 نفر هستيم ميخوايم وقتي وارد بخش كاربري ميشيم هر كدوم از ما وارد بخش خودش بشه وبخش مختص به خودش قابل مشاهده باشه.مثلا تو سايتمون 3 بخش جك ،اخبار وآموزش داريم .من قسمت آموزش رو مديريت كنم.يكي ديگه از دوستام بخش اخبار و ديگري هم جك. بايد چيكا كنم ؟

پيشاپيش از كمك هايي كه به من كردين ممنونم
بخدا امروز كلي مشكل داشتم - همش با كمك شما حل شد - خيلي ممنونم از كمك هاي شما
موفق و پيروز باشيد

developer
03-15-2006, 05:55 PM
سلام دوست من

با امکانات پیشفرض مامبو این امر امکان پذیر نیست . کامپوننت Free هم برای این موضوع نوشته نشده .

ما در تیم مامبولرن برای این موضوع یک کامپوننت اختصاصی نوشته ایم که دسترسی به : بخش - مجموعه - مطالب - تک تک کامپوننت ها ، ماژولها ، مامبوتها - و ... را تنظیم میکند .
این کامپوننت در حال حاضر commercial هست . در صورت نیاز با ما تماس بگیرید .

balal
03-16-2006, 11:37 AM
آقا من اون كامپوننت رو ميخوام بايد چجوري از شما دريافت كنم.

در ضمن من مطالب رو پاك كردم.ميخوام مجموعه وبخش مربوط به همون مطالب رو پاك كنم.مطالب كه پاك شد اما وفتي ميخوام مجوعه رو پاك كنم اخطار زير مياد بايد چيكار كنم ؟

Category(s): مامبو و امنیت cannot be removed as they contain records

firoozmandan
03-18-2006, 07:33 AM
بعد از پاک کردن مطالب اونها رو باید از قسمت Trash هم پاک کنید . بعد از اون میتونید مجموعه ها رو حذف کنید و سپس بخش ها را ...

در مورد کامپوننت مورد نظرتون به صورت پیام شخصی نحوه دریافت رو ارسال کردم .

یا علی

vista
03-18-2006, 08:38 AM
منم کامپوننت رو میخوام

مرسی

بای

firoozmandan
03-18-2006, 08:43 AM
قیمت این کامپوننت 60.000 تومان هست . در صورت نیاز بعد از واریز کردن مبلغ فوق شماره حواله را برای ما ارسال کنید تا کامپوننت در اختیار شما قرار بگیرد .

یا علی

balal
03-18-2006, 09:03 AM
سلام آقاي فيروزمندان اون مشكل حل شد.ممنونم از پيغامتون

من يك سري منوها رو ميخوام از تو Trash حذف كنم.وقتي انتخاب كلي منو ها رو ميزنم هيچ منويي رو تيك دار نميكنه وعملي روش انجام نميده.بعد كه تك تك تمام منو ها رو تيك دار كردم وقتي دكمه حذف رو ميزنم ۲ اخطار زير مياد.وهيچ يك از منوها رو حذف نميكنه.چيكار بايد كنم ؟؟

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/halzicom/public_html/administrator/components/com_trash/admin.trash.html.php on line 242

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/halzicom/public_html/administrator/components/com_trash/admin.trash.html.php on line 269

firoozmandan
03-18-2006, 09:14 AM
در مورد منو ها حق با شماست .
این مشکلی است که در مامبو انگلیسی 4.5.3 موجود بود و در 4.6 حل شد . به همین علت ما روی حل کردن این مشکل در نسخه فوق کار نکردیم . انشالله به زودی ورژن 4.6 را منتشر میکنیم که قابلیتهای چشمگیری داره ...

یا علی

mokhtary
05-07-2007, 03:55 AM
سلام جناب آقاي فيروزمندان
من اين كامپوننت رو مي‌خواستم كه بتونم براي بخش‌هاي مختلف براي كاربرانم محدوديت ايجاد كنم
قبلا هم براي شما ايميل زدم ولي جواب ندادين
مي‌شه يك شماره تلفن بدين يا يك ايميلي كه جواب من رو بدين
ممنون مي‌شم
منتظر جواب شما هستم

mokhtary
05-12-2007, 03:52 AM
سلام جناب آقاي فيروزمندان اين تلفني رو كه نوشتين مال ايران نيست؟
در ضمن من براي شما به همين آدرس ايميل زدم
ممنون مي شم جواب ايميل من رو بدين
با تشكر

mokhtary
05-13-2007, 03:43 AM
سلام
جناب آقاي فيروزمندان من براي شما در رابطه با اين كامپوننت ايميل زدم
پس كي جواب ايميل من رو مي‌دين

mhadaily
05-13-2007, 04:59 AM
سلام جناب آقاي فيروزمندان اين تلفني رو كه نوشتين مال ايران نيست؟
در ضمن من براي شما به همين آدرس ايميل زدم
ممنون مي شم جواب ايميل من رو بدين
با تشكر

دوست عزیز
تلفن برای دبی است
یک مقداری تحمل بفرمایید آقای فیروزمندان حتما جواب شما را خواهند داد

ما به تک تک ایمیلها در صورتی که به دستمون برسه جواب میدیم
حداکثر بعد از 48 ساعت

یاعلی

sorry4uboth
05-26-2007, 09:46 AM
خوب الان آخر هفته هست!!

صبر کنید جوابتون رو میگیرید ;)

firoozmandan
05-26-2007, 04:47 PM
سلام

جناب مختاری آخرین ایمیل شما در تاریخ 21 می برای ما فرستاده شده که جواب اون ارسال شده ... !

لطفا این گونه مباحث که عمومی نیست و ربطی به انجمن نداره رو به صورت خصوصی پیگیری کنید

یا علی