PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال خود به خود ایمیل اسپم

arman021
12-02-2013, 08:05 PM
سلام دوستان خواهش میکنم کمک کنید امروز سایتم برا چندمین بار مسدود شده هاستینگ میگه ایمیل اسپم میفرسته چی کار کنم؟

نسخه جوملا 1.5 آخرین ورژن رو دارم :(

RezaDesign
12-02-2013, 08:14 PM
1. هاست خودتون رو ویروس اسکن کنید
2. به اخرین نسخه جوملا ارتقا بدید
نسخه های پایین تر همگی دارای حفره های امنیتی و نفوذی می باشند

arman021
12-03-2013, 07:20 AM
من سایتم هیچ مشکلی نداره نمیخوام ارتقا بدم فقط میخوام کاری کنم ایمیل اسپم نفرسته

چی کار باید بکنم؟

navid.ok
12-03-2013, 01:44 PM
سلام

پرمیشن پوشه هاتون را چک کنید.
اگر دایرکت ادمین هستید حتمآ زیر شاخه ها را نیز بررسی کنید روی 777 نباشند.

به مدیر سرور بگید محدودیت ایمیل بزاره روی اکاننتون تا روزانه حداکثر 100 تا ایمیل بیشتر ارسال نشه تا زمانی که رفع عیب کنید.

توی پوشه های یکه پرمیشنشون 77 بود بگردیددنبال فایل های نا مربوط با جوملا و اگر دیدن حذف کنید.

اطلاع بدید نتیجه رو
نتونستید اطلاعات ورود به هاست بدید تا بررسی کنم.

شاد باشید
التماس دعا

behnam72
12-03-2013, 04:25 PM
سلام

پرمیشن پوشه هاتون را چک کنید.
اگر دایرکت ادمین هستید حتمآ زیر شاخه ها را نیز بررسی کنید روی 777 نباشند.

به مدیر سرور بگید محدودیت ایمیل بزاره روی اکاننتون تا روزانه حداکثر 100 تا ایمیل بیشتر ارسال نشه تا زمانی که رفع عیب کنید.

توی پوشه های یکه پرمیشنشون 77 بود بگردیددنبال فایل های نا مربوط با جوملا و اگر دیدن حذف کنید.

اطلاع بدید نتیجه رو
نتونستید اطلاعات ورود به هاست بدید تا بررسی کنم.

شاد باشید
التماس دعا

تایید میشه

ebr11mohammad
01-02-2014, 09:15 AM
سلام دوستان خواهش میکنم کمک کنید امروز سایتم برا چندمین بار مسدود شده هاستینگ میگه ایمیل اسپم میفرسته چی کار کنم؟

نسخه جوملا 1.5 آخرین ورژن رو دارم :(

با سلام شما مشکلتون حل شد؟؟

من هم با این مشکل مواجه شدم

جهت رفع مشکل:

در قسمت مدیریت سایتتون به قسمت تنظیمات کلی بروید، در اینجا 3 قسمت وجود دارد سایت،سیستم،سرور
در قسمت سیستم>بخش تنظیمات کاربری اجازه ثبت نام کاربر جدید را خیر بزنید
خیلی از روبوت ها جهت شناسایی سایت به بخش های مختلفی از سایت شما سر میزنند و به صفحه های غیر قابل مشاهده توسط کاربر که امکان ثبت نام داره هم میرن،ایمیل اسپم میفرستن
من قبلا حدود روزی 100 تا 300 تا ایمیل برام میومد