PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست یه چیز خاص(برگرفته از سریال گروه تجسس)

g-sd.ir
12-06-2013, 06:53 PM
سلام
دنبال یه انجم ساز خاص---یا افزونه و یا پلاگینی هستم که به شرح اون می پردازم
در سریال گروه تجسس که از تلوزیون پخش میشه هنگامی که خلف کارها با هم ارتباط صوتی برقرار می کنند هر کدوم در قالب یک آدمک هستند و با هم حرف می زنند----حالا
دنبال همچین موردی هستم اگر می شناسید معرفی کنید ویلا هم کمک کنید تا با هم بسازیم
بنظرم مطلب جالبی هست اگر مدیران هم ساپورت کنند خیلی عالی میشه چون تا به حال همچین موردی رو به شخصه در سایت های ایران ندیدم و میتونه برای اولین بار باشه

mersad
12-07-2013, 01:57 PM
دروود

سیستم انجمن Kunena (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
در پناه ایزد

g-sd.ir
12-07-2013, 03:52 PM
سلام
این چیزی نیست که می خواهم این فقط یک انجمن سازه
البته جسارت نمی کنم خدمت شما ولی فکر می کنم خوب مطلب رو نرسوندم یا شما دست کم اون سریال رو تماشا نکردید (یک فیلمی یا چیزی تهیه می کنم و می زارم تا ببنید)
بازهم اعلام می کنم اگر همچین موردی رو نشه درست کرد (منظورم از افزونه های مختلف) و یا وجود نداشت کمک کنید تا با هم بسازیم بنده 3dmax و کم و بیش برنامه نویسی یاد دارم

mersad
12-07-2013, 04:23 PM
اون سریال رو ندیدم !

اگر نمونه قرار بدید بهتر میشه راهنمایی کرد

در پناه ایزد

RezaDesign
12-07-2013, 05:44 PM
من این افزونه رو برای جوملا 1.5 قبلا دیده ام
قابلیت تماس صوتی بین کاربران رو به صورت کنفرانس ایجاد میکنه
joom experts یه همچین چیزی رو جستجو بفرمایید .. از همین سایت بود

RezaDesign
12-07-2013, 11:41 PM
این هم دقیقا اون چیزی که می خواهید سازگار با جوملا 2.5 و 3
اما تجاری
Ja Voice (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

g-sd.ir
12-08-2013, 09:11 PM
این هم دقیقا اون چیزی که می خواهید سازگار با جوملا 2.5 و 3
اما تجاری
Ja Voice (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
سلام با تشکر از پاسختون
ولی بازهم اون چیزی که مدنظرم بود نیست
فکر می کنم شما هم اون سریال رو تماشا نکردید توی اینترنت هم گشتم اون چند قسمتی که توش خلافکارها اون ارتباط اینترنتی رو انجام می دادند نبود
یه توضیحی بدم در مورد اون چیزی که توی ذهنم هست و دنبالش هستم:
هر یک از افراد انلاین به صورت یک ادمک هستند مثلا یجا ایستادن (و می تون به این قوانون این برنامه رو نوشت که) با زدن یک کلید از طرف رئیس(منظور شخصی که به عنوان رئیس توی اون گروه انلاین هست) چت تمام بشه و یا چت شروع بشه و یا وقتی شخص x روی یک bottom کلیک کرد دست ادمک بالا بره و هنگامی که رئیس قبول کرداون شخص حرف بزنه و یک سری موارد دیگه که میشه بعد از اون درست کرد.
یکی از دوستان چند پروژه درباره بازی انلاین نوشته بود ولی الان خبری از اون دوستم ندارم ایا میشه از فناوری خاصی استفاده کرد که سریعتر این کار انجام بشه یا آیا همچین موردی وجود داره که معرفی بکنید؟لطفا راهنمایی بفرمایید تا با هم بسازیم چون فکر نکنم وجود داشته باشه

RezaDesign
12-09-2013, 11:25 AM
فکر کنم منظور شما دقیقا توابعیه که در مسنجر بیلوکس اجرا میشه.. نوبت گیری برای صبحت .. اره میشه نوشت اما این کار فضای بسیار زیادی رو روی سی پی یو و سرور میگیره و باعث کندی اون میشه که نیاز به سرور قوی دارید
من زمانی تو دلفی نوشتم برای برانامه وویس یاهو .. با پی اچ پی کار نکردم و وارد نیستم بنویسم اما شدنیه .. متخصصین پی اچ پی می تونن این کار رو انجام بدن

g-sd.ir
12-09-2013, 01:10 PM
فکر کنم منظور شما دقیقا توابعیه که در مسنجر بیلوکس اجرا میشه.. نوبت گیری برای صبحت .. اره میشه نوشت اما این کار فضای بسیار زیادی رو روی سی پی یو و سرور میگیره و باعث کندی اون میشه که نیاز به سرور قوی دارید
من زمانی تو دلفی نوشتم برای برانامه وویس یاهو .. با پی اچ پی کار نکردم و وارد نیستم بنویسم اما شدنیه .. متخصصین پی اچ پی می تونن این کار رو انجام بدن

سلام بازهم ممنون از پاسخ شما حال چند سوال دیگه
1 اگر با فلش طراحی کنم میشه اون رو تحت شبکه انجام داد یعنی مانند بازی های فلش درست کنم به شرط اینکه تحت شبکه انجام بشه (چند نفره (البته تعداد نفرات کم هست))
2 میشه از افزونه ای برای چن انلاین استفاده کرد و بعد کنار اون هم یک قسمت فلش کار کنی (یعنی با کلیک بر روی یک دکمه هم بتوان با اون افزونه نصب شده صحبت کرد و هم یک قسمت از انیمیشن انجام بشه که میتونه این انیمیشن تحت فلش یا چیز دیگه ای باشه)
3 در صورتی که نیاز به نوشتن همچین افزونه ای هست با چه زبانی باید نوشته شود(یعنی چگونه افزونه جوملا بسازم البته برای این موضوع)

g-sd.ir
12-09-2013, 08:59 PM
سلام
به این نتیجه رسیدم (البته به دلیل شرایط خاص)
یک صفحه ایجاد بکنم البته با قابلیت دسترسی ویژه افراد ثبت نام شده(گروه موردنظر)
و در اون صفحه اعضا بتوانند صحبت بکنند و همچنین انیمیشن رو فقط ببینند
و رئیس جلسه بتونه تصویر و یا انیمیشن مورد نظرش رو نشون بده (فقط رئیس جلسه، پخش کننده رو هدایت میکنه)ولی مشکل اینجاست چطور این کار رو انجام بده مثلا با انتخاب موضوع یا کلیک کردن بر روی یک کلید انیمشن همون موقع پخش بشه یا اون تصویر مورد نظر به نمایش دربیاد.