توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با پلاگین redMIGRATOR
tabatabaey
12-07-2013, 02:51 PM
سلام دوستان
خسته نباشید
من برای ارتقای جوملای خودم (1.5) به جوملای )2.5( به سفارش دوستان از بسته ارتقا استفاده کردم و پس از مشکلات زیاد که موفق شدم پلاگین رو در جوملا 1.5 نصب کنم حالا اصلا سایت بالا نمیاد.
موقع نصب هیچ پیام خطایی نداد و بدرستی نصب شد
لطفا اگر ممکنه سریعتر کمک کنید
tazohoor.ir/fa
mersad
12-07-2013, 04:28 PM
نمایش خطا رو از مدیر هاست بخواهید تا فعال کنه ...
فعلاً برای اینکه سایت شما نمایش داده بشه از مدیریت phpmyadmin مقدار مقابل این افزونه رو 0 قرار بدید تا بررسی انجام بشه ...
از مدیر هاست لوگ ها رو بگیرید و بررسی کنید
در پناه ایزد
tabatabaey
12-07-2013, 04:36 PM
مرصاد عزیز!
همه مقادیرش صفر هست!!!
باید چیکار کنم؟
آیا راهی داره که کلا حذفش کنم؟
tabatabaey
12-07-2013, 05:49 PM
با راهنمائی دوستان همه پوشه ها، فایلها و تیبلهای این پلاگین رو از هاست حذف کردم اما همچنان سایت بالا نمیاد
لطفا دوستان راهنمائی کنید
tabatabaey
12-07-2013, 09:15 PM
دوستان اگر کسی هست لطفا کمک کنه
tabatabaey
12-08-2013, 11:49 AM
سلام مجدد
قصد اسپم ندارم اما سایت از دیشب خوابیده و به کمک دوستان نیاز فوری دارم
متاسفانه هاست هم فاقد آپ روزانه و هفتگی بوده و نمیتونه کمکی بکنه
لطفا دوستان کمک کنند
سپاسگزارم
mersad
12-09-2013, 02:41 PM
در جداول چک کنید ببینید مورد دیگه ای مرتبط هست یا خیر ؟!
از مدیر هاست درخواست فعال کردن نمایش خطا رو کردید ؟
در پناه ایزد
tabatabaey
12-09-2013, 03:38 PM
بله گفتم که فعال کنند.
سرچ کردم هیچ موردی رو پیدا نمیکنه!
امکانش هست شما خودتون ی نگاهی بندازید؟
mersad
12-09-2013, 04:23 PM
یغام در دسترس نبودن سرویس هنگامی رخ میدهد که سرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) وب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) سایت در آن لحظه قابل دسترس نیست. خطاهای 503 معمولا به دلیل فشار بیش از حد بر سرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و یا سرویسهای موقت نگهداری سرور (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رخ میدهند.
در پناه ایزد
مهدی.
12-10-2013, 01:15 AM
سلام
بفرمایید بکاپ رو برگردونن ! مشکل شما با مراحلی که رفتید پیچیده شده و خرابکاری یکی دوتا نیست !
ضمناً حذف دستی افزونه ای مانند این افزونه اشتباه بزرگی است و آمارتورها به هیچ وجه نمیتوانند اینکار رو صحیح و بدون نقص انجام بدهند! کی این راهنمایی رو کرده و در کجا !؟!؟
اگر بکاپ ندارید فایلهای جوملاتون + دیتابیس را یکجا بسته کنید و لینکش رو خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم. اگر زمان زیادی نخواد براتون رایگان مشکل رو برطرف میکنم.
من الله توفیق
tabatabaey
12-10-2013, 12:04 PM
سلام آقا مهدی
ممنون از پاسخ
متاسفانه سرور میگه بک آپ نداره و این مشکل هم توسط خودشون ایجاد شد. وقتی بسته نصب نمیشد ظاهرا برای فعال کردن لایه اف تی پی فایل کانفیگ رو تغییرات دادن و از اون به بعد سایت بالا نیومد.
در هر صورت پوشه اصلی سایت به اضافه دیتابیس رو براتون ارسال میکنم تا زحمت اصلاحش رو بکشید.
بازم از لطفتون سپاسگزارم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.