توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب ماژول ها
من ماژول jscook menu و total user لینک متحرک را نصب کرده ام پیغام نصب موفقیت آمیز هم آمد.
وقتی در قسمت مربوطه آنها را منتشر کردم و وارد سایت شدم دیدم زیر قسمت مربوطه آمده :
Warning: module2(/home/iiendco/public_html//modules/mod_linkincat_scroller.php) [function.module2]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iiendco/public_html/includes/frontend.html.php on line 210
در حقیقت فایل این ماژول ها هم در آدرس مربوطه نبود؟
abtin
03-29-2007, 01:19 PM
فايل رو از روي pc آپلود كنين به محل مربوطش.
یعنی چی ؟! خوب من فایل ها را از روی پی سی خودم و از قسمت نصب جامع آپلود و نصب کردم
hossein.shokrzadeh
03-29-2007, 06:49 PM
نه منظورشون اينه كه يا از cpanel يا از ftp فايل هارو از رو دستگاه بعد از نصب در محلي كه بايد باشه (كه گفتيد نيست) آپلود كنيد :)
من فایل های مربوطه را هم آپ لود کردم ولی مشکلات همچنان باقی است.
abtin
04-02-2007, 06:09 PM
/includes/frontend.html.php
چك كنين ببينين اين فايل وجود داره ؟
بله این فایل با دسترسی 444 وجود دارد
hossein.shokrzadeh
04-02-2007, 06:47 PM
بعد از Upload كردن دستي دقيقا همون error رو ميده بازم؟ يا error ِ ش عوض شده؟
mhadaily
04-02-2007, 07:59 PM
دوست عزیز
این تاپیک رو ببنید احتمالا مشکل شما حل میشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یاعلی
در تایپیکی که ذکر شده نقل شده که :
در فايل configuration.php ببين انتهاي مسير سايت بعد از canoon يك / نذاشتين ...
اگر بله اون رو حذف كنيددر فايل configuration.php ببين انتهاي مسير سايت بعد از canoon يك / نذاشتين ...
اگر بله اون رو حذف كنيد
من اشکال اینجوری ندیدم
الان ایرادات مثلا ماژول توتال یوزر به شرح زیر است
Warning: main() [function.include]: Failed opening 'modules/mod_totalusers_language/fa_IR.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/iiendco/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 15
Warning: main(modules/mod_totalusers_language/english.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iiendco/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 17
Warning: main(modules/mod_totalusers_language/english.php) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/iiendco/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 17
Warning: main() [function.include]: Failed opening 'modules/mod_totalusers_language/english.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/iiendco/public_html/modules/mod_totalusers.php on line 17
hossein.shokrzadeh
04-03-2007, 08:13 AM
سلام
تو این مسیر : modules/mod_totalusers_language/ نگاه کن ببین این فایل هست؟ fa_IR.php
اگه نبود از لوکال کپی کن اونجا، ممکنه که فایلی با اسم: farsi.php باشه
اون رو تغییر نام بده به fa_IR.php
حروف بزرگ و کوچیکش هم مهمه
تو همون مسیر نگاه کن ببین فایل english.php هست یا نه؟ اگه اونم نیست از رو هارد آپلود کن
موفق باشی یا علی
مشکل حل شد ولی فقط کل یوزر ها را نشان میدهد.
یوزرهای امروز و هفته و .. را نشان نمیدهد
hossein.shokrzadeh
04-05-2007, 11:41 AM
سلام
اگه ميشه بگو چجوري مشكل حل شد كه اگه ما هم بعدا باهاش مواجه شديم بدونيم چي كار بايد بكنيم :)
يا علي
تغییر نام fa_IR.php
همینطور آپلود کردن پوشه های ماپولها بطور دستی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.