PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود: كامپوننت فرم ساز و نظرسنجي حرفه اي - جديد

iman
03-15-2006, 06:33 PM
1) كامپوننت نظرسنجي چند لايه نسخه 1.2.2 با امكانات اضافه شده از جمله گزارش گيري به صورت فايل excel - به همراه 2 ماژول مربوطه فارسي شده

-> فايلها در پيوست.

اميدوارم به دردتون بخوره
مديران در صورت صلاح ديد تو قسمت دانلود قرار بدين

2) كامپوننت فرم ساز مامبو نسخه 0.4a_5 با امكان ساخت جدول اختصاصي در ديتابيس براي هر فرم و گزارش گيري راحت تر (اين كامپوننت توسط آقاي عليرضا خدابخش فارسي شده)
اين كامپوننت رو موقع پيوست گفت حجمش بيشتر از 128 هست - كجا بذارمش؟

ممنون
ايمان اكبري

firoozmandan
03-15-2006, 06:40 PM
ایمان جان ممنون .

فایلها بعد از تست در قسمت دانلود سایت قرار میگیرد .( البته اگر اجازه بدید )

کامپوننت فرم ساز آقای خدابخش در قسمت دانلود سایت در حال حاضر قرار دارد . این ورژن فرق میکنه ؟

یا علی

iman
03-15-2006, 06:56 PM
كامپوننتي كه من تو قسمت دانلود ديدم ورژن 0.3rc6 بود. اين ورژن 0.4a_5 هست كه خيلي امكاناتش بيشتر شده
در ضمن اجازه مام دست شماست

firoozmandan
03-15-2006, 07:18 PM
پس لطفا به pcdoyen [at] gmail [dot]com ارسال کن تا روی سایت قرار بدم .

ممنون از لطفت

یا علی

firoozmandan
03-18-2006, 09:53 AM
کامپوننت ها و ماژولهای فوق در سایت قرار گرفت . شما میتوانید این کامپوننت ها را از قسمت دانلود سایت دریافت کنید .

جا داره از ایمان اکبری عزیز به خاطر ترجمه بسیار خوبش تشکر کنیم .

یا علی

webpen
03-18-2006, 05:50 PM
من از نسخه فرم ساز قدیمی استفاده می کنم. چجوری به روز بکنم؟

farshad_sh
08-02-2006, 11:22 AM
1) كامپوننت نظرسنجي چند لايه نسخه 1.2.2 با امكانات اضافه شده از جمله گزارش گيري به صورت فايل excel - به همراه 2 ماژول مربوطه فارسي شده

-> فايلها در پيوست.

اميدوارم به دردتون بخوره
مديران در صورت صلاح ديد تو قسمت دانلود قرار بدين

2) كامپوننت فرم ساز مامبو نسخه 0.4a_5 با امكان ساخت جدول اختصاصي در ديتابيس براي هر فرم و گزارش گيري راحت تر (اين كامپوننت توسط آقاي عليرضا خدابخش فارسي شده)
اين كامپوننت رو موقع پيوست گفت حجمش بيشتر از 128 هست - كجا بذارمش؟

ممنون
ايمان اكبري

جناب اکبري ، با عرض سلام
يه ايراد کوچولو در اين کامپوننت وجود داره و اونم اين که وقتي راي ميدهيم در صفحه اي که redirect ميشود عبارت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D9%85%D8%AA%D8%B4%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85+%21
يک کارکتر 0 بين ?&#160; و &amp; اول (بعد از index.php) وجود داره که باعث ايجاد خطاي Invalid request ميشود. (در اينجا من کارکتر 0 رو حذف کردم)
لطفا چک کنيد.

يک سوال هم داشتم. آيا ميشه در اين کامپوننت يک نظر سنجي آزاد گذاشت؟ بطوري که يک سوال مطرح بشه و يک textbox که کاربران نظر خود رو توي اون بنويسن و در سيستم ثبت بشه ؟
اگه ميشه لطفا مراحل رو توضيح بدين.
ممنون

mokhtary
04-06-2007, 07:13 PM
سلام من هرچي گشتم اين كامپوننت فرم ساز رو نديدم امكان داره لينكش رو اينجا بزارين كه من بدونم دقيقا كجاست
ممنون

m_s
04-06-2007, 08:25 PM
لطف کنید لینک ماژول فرم ساز را اینجا بگذارید.
ضمنا این ماژول با 4.6 مشکل دارد یا نه؟

radmehr
04-06-2007, 08:35 PM
فکر کنم بود mosform بود که با 4.6 سازگار نیست!

h
04-11-2007, 06:23 PM
با سلام و تشكر
خواهشمندم مرا در استفاده از امكانات news و فرم ساز در سايت راهنمايي كنيد.بايد از كدام نسخه استفاده كنم تا از امكانات سايت براي خبرگزاري و يا روزنامه و صد البته براي ايجاد فرم با يك فرم بهره ببرم. لطفاً لينكهاي لازم را بگذاريد.
متشكرم

radmehr
04-11-2007, 06:51 PM
شما یک سوال رو چند بار میپرسید ؟!
جواب سوالاتتون رو در تاپیک هایی که براشون زدید پیگیری کنید!
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>