PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه ای شبیه به Code7 Slide Down Drawer

teymoorei
12-20-2013, 08:09 AM
سلام من از Code7 Slide Down Drawer برای نمایش یک مطلب استفاده میکنم اما حالا میخوام از همین ماژول دوتا داشته باشم که نمیشه .
اگه ممکنه افزونه ای معرفی کنید که امکان این کار رو داشته باشه .

یا یه چیزی شبیه به افزونه های زیر اما رایگان :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

باتشکر فراوان

RezaDesign
12-20-2013, 04:21 PM
سلام
منظورتون از اشتن دو تا ماژول چیه ؟ دو تا نصب کنید یا اینکه همین ماژول رو در یک صفحه دو جا قرار بدید؟
اگر منظورتون نصبه کاری نداره .. یک سری اسامی و توابع رو باید در کد ماژول / فایل نصب xml و فولدر افزونه بدید و نصب کنید
اگر هم استفاده از یک ماژول چند بار در یک صفحه است که شدنیه

teymoorei
12-20-2013, 04:30 PM
سلام
منظورم اینه که یه بار که یه موقعیتی به ماژول میدم واسه دفعه ی بعدی که میخوام بازم استفاده کنم از همین ماژول ، توی هر موقعیتی از سایت که قرار میدم بازم میاد رو قبلی قرار میگیره .

RezaDesign
12-20-2013, 04:50 PM
مثلا سما موقعیت user 1 /2/3/4 دارید
بعد ماژولی رو در موقعیت یوزر 1 فعال دارید و می خواهید در یوزر 4 هم داشته باشید وقتی فعال می کنید روی هم می افتن؟
در این صورت شما نیاز به تغغیر height / width / position سی اس اس قالب و یا ماژول دارید

teymoorei
12-20-2013, 08:48 PM
سلام
دقیقا همین مشکه منه

RezaDesign
12-21-2013, 05:25 AM
شما نیاز به تغییراتی در طول / عرض و موقعیت ها و سی اس اس های قالب یا ماژول دارید
همه چیز در مورد فایرباگ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %B2_%D8%AF%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF_Firebug)