توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خطای نصب کننده جامع
taktops
03-30-2007, 07:05 AM
سلام،
وقتی می خوام کامپوننت ،مامبوت و ... رو از طریق نصب کننده جامع نصب کنم این ارور رو میده:
Fatal: The installer can't continue before file uploads are enabled. Please use the install from directory method
این مشکل از زمانی به وجود آمده که به جای صفحات سایت یه صفحه سفید می اومد ولی یکی از دوستان برطرفش کردن.
پرمیشن ها درسته؟
اگر به متن پیغام توجه کنی میگه تا زمانی که آپلود فایل فعال نباشه نمی تونه چیزی نصب کنه
taktops
03-30-2007, 07:34 AM
راستش یه مشکلی هست، اون هم اینه که بعضی پریمیشن ها که 755 هستن رو در CPanel نمی تونم تغییر بدم و این پیغام رو میده:
[a fatal error or timeout occurred while processing this directive]
sadatian
03-30-2007, 07:47 AM
سلام
از طريق تنظيمات كلي تغيير دهيد ببينيد مشكل حل ميشه. فقط يادتون باشه در اين حالت براي تمام زير شاخه ها آنرا اعمال كنيد. اگر نشد كامپوننت اكسپلورر را نصب كنيد و از اون طريق پريميشهنا را اعمال كنيد.
taktops
03-30-2007, 07:56 AM
سلام
از طريق تنظيمات كلي تغيير دهيد ببينيد مشكل حل ميشه.
کدوم قسمت ؟،میشه کمی توضیح بدید.
كامپوننت اكسپلورر هم نصب هست.
mmaammbboo
03-30-2007, 08:12 AM
راستش یه مشکلی هست، اون هم اینه که بعضی پریمیشن ها که 755 هستن رو در CPanel نمی تونم تغییر بدم و این پیغام رو میده:
این مشکل از هاست باید باشه.
این سوال را از مدیر هاستتون بپرسید.
پیروز باشید
taktops
03-30-2007, 08:23 AM
شاید همین طور باشه ،آخه مثلاً وقتی که از طریق CPanel وارد فولدر قالب ها میشم همه فولدر ها پریمیشن 755 رو دارن و وقتی می خوام تغییرشون بدم ،نشون میده که 777 هست در صورتی که این طور نیست . این گونه فولدر ها رو نمی تونم پریمیشن شون رو عوض کنم.
به مدیر هاست همایمیل زدم ولی هنوز پاسخی ندادن.
sadatian
03-30-2007, 09:09 AM
معمولاً اشكال مربوط به تايم اوت از سرور ميباشد ولي به هر حال در علم كامپيوتر اشكالات ناشناخته زياد هستند. شما ميتوانيد راه هايي را كه گفتم از طريق زير انجام دهيد. به هر حال ضرري ندارد:
براي تنظيمات كلي:
كنترل پنل مامبو>تنظيمات كلي>سرور>سطح دسترسي به فايلها و پوشهها. فقط توجه كنيد تيك "اعمال بر روي فايلهاي موجود و پوشههاي موجود" را هم بزنيد.
از طريق اكسپلورر: وارد آن شويد و در قسمتي كه مربوط به پريميشنها است(معمولاً به رنگ نارنجي است) روي آن كليك كنيد و تغيير دهيد و تيك مربوطه را هم بزنيد.
اميدوارم مشكلتون حل بشه. ولي اگه نشد دوباره با مدير سرور تماس بگيريد.
ممنون
alizali
03-30-2007, 09:26 AM
ای داد بیداد خوب شد یکی دیگه با درد ما هم پیدا شد
والا اگه مشکلتون مثل ما باشه با کاموننت اکسپلورر هم نمیتونین کاری بکنین
و همینطور از تو تنظیمات کلی یعنی انجام میشه ها و هیچ اروری هم نمیده ولی در باطن کار وقتی تو کنترل پنل بری هیچ تغییری حاصل نشده است
قاعدتا شما نباید الان بتونین هیچ چیزی رو ویرایش کنین
مثلا ایا میتونین قالبتون رو از داخل خود مامبو ویرایش کنین
و یا میتونین یه ماژول دلخواه بسازین یا با ارور لعنتی 406 مواجه میشین؟
این صفحه رو هم بخونین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فکر کنم باید این مشکل رو هم داشته باشید
taktops
03-30-2007, 09:41 AM
ای داد بیداد خوب شد یکی دیگه با درد ما هم پیدا شد
والا اگه مشکلتون مثل ما باشه با کاموننت اکسپلورر هم نمیتونین کاری بکنین
و همینطور از تو تنظیمات کلی یعنی انجام میشه ها و هیچ اروری هم نمیده ولی در باطن کار وقتی تو کنترل پنل بری هیچ تغییری حاصل نشده است
قاعدتا شما نباید الان بتونین هیچ چیزی رو ویرایش کنین
مثلا ایا میتونین قالبتون رو از داخل خود مامبو ویرایش کنین
و یا میتونین یه ماژول دلخواه بسازین یا با ارور لعنتی 406 مواجه میشین؟
این صفحه رو هم بخونین
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
فکر کنم باید این مشکل رو هم داشته باشید
خوشبختانه من می تونم فایل ها رو با اکسپلورر ادیت کنم(فایل های پوشه قالب که مشکل داره!)
و می تونم ماژول جدید هم بسازم!
و مشکل دیگه من اینه که ویرایشگر mostlyce رو پاک کردم و به دلیل مشکلی که دارم ،نمی تونم ورژن جدید رو نصب کنم.
abtin
03-31-2007, 07:44 AM
owner فایل ها در هاست شما عوض شده با ادین هاست مطرح کنین.
این مشکل از هاست باید باشه.
این سوال را از مدیر هاستتون بپرسید.
پیروز باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.