توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال صفحه admin سفید بالا می آد
mjmag
12-23-2013, 09:51 PM
من سایتهایی دارم که جوملا با فالب امیر کبیر رو نصب کردم و ویجی کیت هم نصب کردم ، چند روزه که صفحه administrator سفید می آد و در ضمن ویجی کیت در صفحه اصلی سایت بالا نمی آید ، و یکی از سایتها رو دوباره نصب کردم فقط 2 روز درست کرد و اینجوری شد . بعد از کلی جستجو و از طریف inspect element فهمیدم این خطا رو داره :
GET <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 404 (Not Found) barpich.com/:15
GET <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 404 (Not Found) barpich.com/:15
GET barpich.com/media/system/js/core.js 404 (Not Found)barpich.com/:16
Uncaught TypeError: Object [object global] has no method 'addEvent' (index):18
Uncaught TypeError: Object [object global] has no method 'addEvent' (index):27
در ضمن ورژن جوملاهام 2.5.13 به بالا بوده .
RezaDesign
12-23-2013, 10:04 PM
فایل های محتوای جوملا رو دوباره اپلود کنید
افزونه widgetkid که در سایتها دارن عرضه میشن بیشترشون کرک شده هستند و امکان تغییر در اون بسیاره که سایت رو به همبزنه افزونه widgetkit Pro نسخه 3 هم اومده
از تطابق افزونه ها با نسخه رایج جوملا مطمئن شوید
mjmag
12-24-2013, 06:32 AM
ویجی کیت لایسنس دار خریدم ، از سایت cmsfarsi - فایلهای جوملا رو دوباره آپلود کردم درست نشد ، فایلها توی جوملا وجود داره ولی ارور می ده
محمد محسنی
12-24-2013, 07:04 AM
دوست عزیز سلام
با توجه به اینکه این افزونه تجاری میباشد ، شما میتوانید به مرجع مراجعه فرمایید از پشتیبانی آن بهره مند شوید.
موفق باشید.
mjmag
12-24-2013, 07:24 AM
شرکت ایرانی می گه مشکل از ما نیست ،
محمد محسنی
12-24-2013, 07:59 AM
دوست عزیز سلام
نسخه افزونه شما چیست؟
شما میگید با نصب این افزونه این مشکل براتون پیش اومده است.
خوب اگه شرکت مربوطه میگوید مشکل از آنها نیست دلیل بر این میشود که یا نمیخواهند پشتیبانی لازم را به شما بدهند و یا اینکه دانش کافی برای رفع این مشکل ندارند.
اگر این افزونه را با لایسنس برای شما خریدند باید به شما اطلاعات حساب کاربری لایسنس این افزونه شما را در سایت اصلی بدهند تا بتوانید مشکل خود را از طریق پشتیبانی سایت اصلی برطرف کنید.
قصد بی احترامی به سایت یا شخص خاصی ندارم، ولی میتوان به وضوح یافت که 80 درصد سایت های مشابه افزونه ها و یا قالب های نال شده را به اسم لایسنس دار به کاربران ایرانی میفروشند/
بگذریم که هر چه بگویم کم گفتم.
پیشنهاد میکنم نسخه لایت این افزونه را نصب کنید ببینید باز هم این مشکل را دارید.
در ادامه هم برای خرید های مشابه مستقیم از سایت اصلی اقدام نمایید تا به مشکلات مشابه دچار نشوید.
موفق باشید.
mjmag
12-24-2013, 08:04 AM
ببخشید ، اگر راهی برای حل آن خطاهای بالا دارید ، بفرمایید ، اگر مشکل انتقال وجه نبود حتما از سایت اصلی خریداری می کردم
در ضمن سایتی که بعد از 2 روز مشکل دار شد نسخه جوملافارسی 2.5.17 بود
محمد محسنی
12-24-2013, 08:10 AM
دوست عزیز سلام
در مسیر زیر فایل مربوطه وجود ندارد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> barpich.com/media/system/js/mootools-core.js
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> barpich.com/media/system/css/system.css
لطفا یکبار فایل های جوملا خام را جایگزین فایل های جوملا خود کنید و سپس پوشه instalations را حذف نمایید
موفق باشید
mjmag
12-24-2013, 08:14 AM
ببخشید ، اگر راهی برای حل آن خطاهای بالا دارید ، بفرمایید ، اگر مشکل انتقال وجه نبود حتما از سایت اصلی خریداری می کردم
در ضمن سایتی که بعد از 2 روز مشکل دار شد نسخه جوملافارسی 2.5.17 بود
RezaDesign
12-24-2013, 08:15 AM
توضیحات استاد محسنی کاملا واضح بود مشکل عدم وجود فایل هایی که در پیام خطا دریافت کرده اید و گفتم که نیاز به اپلود دوباره دارید اگر باز هم مشکل پدیدار شد به احتمال خیلی زیاد مشکل از افزونه های جانبی نصب شده می باشند
در این صورت افزونه widgetkit نسخه رایگان همخوان با نسخه جوملا خود نصب کنید و ببینید ایا باز هم مشکل پیش خواهد امد یا خیر
حد اقل کاری که می تونید در صورت بروز مشکلات عدیده انجام بدید اپدیت مرحله به مرحله جوملا به نسخه 3.2
و در اخر پس از اون می تونید نسخه لایت widgetkit رو نصب و امتحان کنید
mjmag
12-24-2013, 08:16 AM
من این کار رو کردم ولی درست نشد ، فایلها وجود داره فکر کنم لود نمی کنه .
RezaDesign
12-24-2013, 08:20 AM
1. باید بدونید نسخه جوملا نصب شده روی سایتتون چیه
2. سپس همون نسخه رو دانلود کنید و فایل های پوشه مدیریت رو دوباره رو فایل های موجود اپلود کنید
3. در صورت عدم جواب گرفتن مراحل بالا می تونید بسته خام جوملا مطابق با همون نسخه رو اپلود کنید و امتحان نمایید
mjmag
12-24-2013, 08:21 AM
ببینید ، شرکت افزونه ، افزونه رو غیرفعال کرد باز هم درست نشد،
RezaDesign
12-24-2013, 08:56 AM
نسخه خام جوملا رو هم اپلود کردید ؟!
mjmag
12-24-2013, 08:59 AM
بله ، حتی یک سایت رو دوباره نصب کردم ، فقط 2 روز درست کار کرد ، ولی برای اطمینان دوباره برای یک سایت دیگه این کار رو انجام می دم .
اگر خواستید اطلاعات هاست ، جوملا و دیتابیس رو با پیام خصوصی براتون می فرستم یک نگاه بکنید .
RezaDesign
12-24-2013, 09:07 AM
1. از کدام نسخه جوملا و سایتی دریافت کرده اید؟
با توجه به توضیحات شما خالی شدن صفحه مدیریت بیشتر به دلیل شکسته شدن پیوند های الحاقی بین فولدر ها و فایل ها می باشد که بیشتر در حالت به روز رسانی اتفاق می افته
اگر چنین کاری رو انجام نداده اید و سایت خود بخود از کار می افته ممکنه ایراد در نسخه جوملایی که نصب می کنید
از یک نسخه معتبری مانند همین سایت و یا سایت اصلی دانلود و نصب کنید
mjmag
12-24-2013, 09:19 AM
الان یک سایت رو جوملا آپلود و اکستراکت کردم و installation رو حذف کردم ولی فرقی نکرد .
mjmag
12-24-2013, 09:22 AM
بسته نصب جوملا فارسی 2.5.16 - از joomlafarsi.com یعنی همین سایت ، به خاطر همین هم توی این فروم مشکل رو گفتم ، بعد ببینید سایتها خودشون می توانند آپدیت بشوند ،
---
یک سول دیگه داشتم و اون اینکه چون ارور مال moototolls و ویجی کیت jqury است می تونه از تداخل باشه ؟
RezaDesign
12-24-2013, 09:56 AM
بله مسلما اشکال از تداخل همین کدهاست که قابلیت بارگذاری و اتصال به همدیگه رو ندارند
بعضی برنامه نویس ها به شکل خاصی کد نویسی می کنند که در صورت کرک شدن برنامه کارایی برنامه تا حدی کم بشه و یا فراخوانی کدها از کار بیفته به احتمال زیاد مشکل از همین جاست اما شما میگید نسخه دیگری رو هم نصب کردید و باز این مشکل بوجود اومده
یعنی یک جوملای دیگه بدون نصب widgetkit و اگر این مشکل پابرجا باشه احتمال داره سرویس هاست شما دچار مشکل باشه
mjmag
12-25-2013, 07:03 AM
GET <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
404 (Not Found) barpich.com/:15
GET <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
404 (Not Found) barpich.com/:15
GET barpich.com/media/system/js/core.js 404 (Not Found)barpich.com/:16
Uncaught TypeError: Object [object global] has no method 'addEvent' (index):18
Uncaught TypeError: Object [object global] has no method 'addEvent' (index):27
سلام ، دوستان راه حل هایی که برای این مشکل دارند رو ممنون می شوم ، کارهایی که گفید رو امتحان کردم جواب نداد ،
طبق این خطا فایل وجود نداره در صورتی که فایل وجود داره و حتی فایلها رو جایگزین کردم ولی بازم درست نشد ،
یک جوملا نصب کردم و فقط ویجی کیت نصب کردم بعد از 2 روز اینجوری شد مثل سایتهای دیگه ،
اگر آدرس سایت برای این مشکل دارید هم ممنون می شوم . بازم متشکر
RezaDesign
12-25-2013, 08:56 AM
widgetkit نصب نکنید ! و امتحان کنید
mjmag
12-25-2013, 09:10 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من این خطا رو توی سایت جوملا پیدا کردم ،
من پرمنشن رو کنترل کردم درسته
mersad
12-25-2013, 10:45 AM
دروود
کجا نصب میکنید ؟
سرورلوکال یا هاست ؟
مشخصات سرور رو قرار بدید
جوملا ساده جوملا فارسی رونصب کنید ببینید باز هم مشکل دارید یا خیر؟
در پناه ایزد
mjmag
12-25-2013, 11:01 AM
روی هاست نصب کردم ، سایتها درست کار می کرد ، ، و در یک بازه زمانی یکی دو روزه و همزمان 19 سایت به این مشکل دچار شده ، به شرکت هاست گفتم شما تغییری نداشتید گفتند نه ، وجه تشابه 19 سایت نصب ماژول ویجی کیته لایسنس دار cmsfarsi و جوملا 2.5.14 ، 2.5.16 joomlafarsi.com اب قالب امیرکبیر است .
به cmsfarsi هم گفتم گفت مشکل از ویجیکیت ما نیست . در ضمن هاست لینوکس ایران افرانته
غیر از جوملا هم ورژن سایت چند ورژن از جوملا رو آپلود و اکستراکت کردم و مشکل همچنان پابرجاست .
---
در ضمن یک نکته رو بگم که بک آپ زمان درست بودن ( 2 هفته پیش ) رو هم برگردوندم بازم درست نشد .
خودم به چند چیز فکر می کنم ( تداخل جی کوئری و موتولز ) - ( یا یک کدی که قالب و یا ویجی کیت از سایتی می خونه و ف ی ل ت ر شده باشه انگار)
RezaDesign
12-25-2013, 09:12 PM
شما همه مسائل رو با هم قاطی می کنید و می پرسید
اول باید جوملا بدون widgetkit نصب کنید و ببینید ایا هنوز این مشکل پابرجاست یا خیر
مشکل از جوملا نمی تونه باشه چون همچین مشکلی اصولا تداخل همون جی کوئری ها و افزونه های نصب شده است
به احتمال خیلی زیاد افزونه های شما نسخه اصلی نیستند
mjmag
12-25-2013, 09:14 PM
با سلام،
چه جوری می تونم بفهمم اصلیه یا نه ؟
---
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در این لینک دقیقا مشکل منو داره ولی حرفی از ویجی کیت نزده ،
در ضمن من 2 روز قبل روی یک سایت دیگه جوملا و ویجی کیت نصب کردم 2 روز درست کار کرد ، و از زمان درست کارکردنش بک اپ گرفتم ولی ساییتی که از بک آپ رستور شده بود دوباره مشکل داشت ، انگار که زمان داره یا از جایی جلوی اسکریپت گرفته می شه!
RezaDesign
12-25-2013, 09:45 PM
من استفاده نکرده ام اما معمولا اگر قابلیت اپدیت شدن رو پیدا کنه میشه گفت نسخه اصلیه یا راه های دیگه ای وجود داره که در خود افزونه تعبیه شده
در لینکی که دادید من همون روز دیدم و چیز خاصی نگفته
مشکل شما پس از نصب Widgetkit پدیدار میشه و این یعنی افزونه مشکل داره
یا بی خیال اون افزونه بشید یا نسخه اصلی رو از سایت های خارجی ( که کشور عزیز ما در تحریم قرار داره ) تهیه فرمایید
محمد محسنی
12-26-2013, 07:27 AM
دوست عزیز سلام
شما این موضوع را خیلی پیچیده کردید.
راه حل هایی را که دوستان گفتند را تست کرده اید؟؟
ببینید فایل های زیر در سایت شما وجود ندارد.
barpich.com/media/system/js/core.js
لطفا این فایل ها را بصورت دستی در مسیر های خودشان آپلود نمایید.
سپس نتیجه را اعلام نمایید.
در ضمن در پوشه ای دیگر یک جوملا نصب نمایید و تست بگیرید و هیچ افزونه ای هم نصب نکنید.
نتیجه این موضوع را هم اعلام نمایید.
موفق و پیروز باشید.
mjmag
12-26-2013, 12:11 PM
با سلام ، خدمت همه دوستان
اون 3 فایلی که می گه نیست در آدرس خودش وجود داره و پرمنشن برای فولدرها 755 و برای فایلها فکر کنم 644 ،
من تمام راههای شما و حتی سایتهای کشورهای دیگر رو امتحان کردم ، چون این مشکل برای 19 سایت افتاده هر راه رو یک سایت امتحان کردم تا با هم قاطی نشود و تا حالا جواب نداده ،
الان برای امتحان هاست روی یک هاست جوملا بدون هیچ افزونه ای نصب کردم تا جوملا ، هاست و قالب امیرکبیر رو تست کنم ، خبر اونم فردا می دم چون 2 روز می گذره خراب می شه ،
چون من بازم دامنه وهاست دارم هر کدوم از دوستان خواستند یک هاست و دامنه با ماژول لایسنس دار ویجی کیت می دم تا بررسی کنند .
در ضمن ماژول ویجی کیت نسخه com_widgetkit_1.3.2.zip (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و شرکت فروشنده با اطمینان کامل می گه اصلی و لایسنس مشکلی نداره ،
الان خودم توی سایتها دارم دنبال mootools و جاوا اسکریپت تو جوملا می گردم ،
غیر از آدرس بالا توی سایت جوملا اصلی در سایت ویجی کیت اصلی هم یک نفر همین مشکل را داشته که 2 ماهه هنوز کسی جواب نداده ،
محمد محسنی
12-27-2013, 05:58 PM
دوست عزیز سلام
از مدیر سرور خود بخواهید که چرا وقتی فایل های مربوطه وجود دارد باز نمیشود.
موفق و پیروز باشید.
mjmag
12-29-2013, 10:11 AM
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی؛
من همچنان مشکل دارم ، جوملای جدید بدون ویجی کیت درست کار می کنه ،من 20 ویجی کیت خریدم و اگر بخوام کنار بگذارم خیلی ضرر می کنم و شرکت ویجی کیت هم می گه ویجی کیتشون درسته
امروز شرکت هاستینگ خطا رو گفتم و گفتند
در حال حاضر خطای joomla شما بصورت زیر است:
[Sun Dec 29 12:20:34 2013] [error] [client 79.175.164.237] File does not exist: /home/hmosa/domains/hamzehmosa.ir/public_html/AFQjCNHnh8RttFI3VMrBddYw6rngKz7KEA
[error] [client [client IP ] File does not exist
محمد محسنی
12-29-2013, 09:45 PM
دوست عزیز سلام
این مورد را پرسیدید؟
از مدیر سرور خود بخواهید که چرا وقتی فایل های مربوطه وجود دارد باز نمیشود.
یا حق.
mjmag
12-30-2013, 08:22 PM
سلام،
بله خطای بالا رو گفتم، و حرف شما رو هم گفتم و گفت خطا اینه
[Sun Dec 29 12:20:34 2013] [error] [client 79.175.164.237] File does not exist: /home/hmosa/domains/hamzehmosa.ir/public_html/AFQjCNHnh8RttFI3VMrBddYw6rngKz7KEA
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.