PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مشکل نصب جوملا 2.5.16 و اتصال به دیتابیس

admina
12-25-2013, 11:17 AM
سلام دوستان من تازه ثبت کاربری کردم یه سئوال دارم میخوام بدونم موقع اینستال کردن جوملا 2.5.16 چرا مرتب پیغام میده که (قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت: ناتوان در برقراری ارتباط با دیتابیس: نمی توان با MySQL ارتباط برقرار نمود.) البته این پیام در زمان نصب جوملا روی سایته. با برنامه زمپ کارنمیکنم
دیتابیس های قبلی رو هم پاک کردم و یوز و دیتای جدید ساختم و وارد کردم هزاران بار امتحان کردم باهر حالتی که فکرشو بکنید مشکل از چیه خواهش میکنم راهنماییم کنید
در ضمن آموزشتونو هم دیدم ولی من طبق همون انجام دادم

navid.ok
12-25-2013, 12:21 PM
سلام

یوزری که ساختین به دیتا بیس وصل شده؟
توی لوکال نیاز نبود این کارو بکنید اما توی هاست باید یوزر وصل بشه، توی cpanel
اگر دایرکت ادمین دارید موقع ساختن خودش وصل میشه
اگر از طریق phpmyadmin یوزر ساختین، باید دسترسی های لازم را به یوزر بدید.

اگر موارد بالا را درست انجام دادین و نشده اطلاعات ورود بدید تا چک کنم.

شاد باشید

Alirs
12-25-2013, 07:22 PM
با سلام.
یک اسکرین شات (عکس) از همون صفحه ای که این خطا را رخ می ده بگیرید و قرار بدید تا مشکل بررسی بشه.

موفق و پیروز باشید.

mtso0
12-29-2013, 11:00 AM
جوملای من از این بخش جلو تر نمی رود دیتابیس را هم درست تنظیم کردم مشکلی کجاست<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

amin fear
01-01-2014, 03:49 PM
سلام دوستان بنده هم دقیقا این مشکل را دارم.

من صد در صد مطمئن هستم که هم نام دیتابیس و هم نام یوزر دیتابیس و هم کلمه عبور را برای اتصال به پایگاه داده در هنگام نصب درست وارد کرده ام اما جوملا فقط شروع به لودکردن می کند و پس از حدود 10 ثانیه مجددا به همان صفحه انتخاب دیتابیس برمیگردد و جلوتر نمی رود ، در این بین وقتی phpmyadmin را نگاه می کنم متوجه میشم که چندین جدول با همان پیشوند جدولی که مشخص کرده ام ساخته شده است اما چرا از صفحه دیتابیس جلوتر نمی رود

دقت کنید که وقتی یکی از پارامترها را برای تست اشتباه میزنم جوملا پیغام میده که قادر به اتصال نیست اما مشکل فعلی من اینه که جوملا به پایگاه داده من وصل میشه و چندین جدول میسازه اما از صفحه دیتابیس جلوتر نمیره

دوستان لطفا مرا راهنمایی کنید مشکل از کجاست

RezaDesign
01-01-2014, 03:58 PM
نوع دیتابیس رو MySQL انتخاب کنید

amin fear
01-01-2014, 04:09 PM
نوع دیتابیس رو MySQL انتخاب کنید

نوع دیتابیس را هم عوض کردم و تست کردم پس از حدود 15 ثانیه لود شدن ، از صفحه دیتابیس جلوتر نمیره ، اما جداول در پایگاه داده ساخته می شوند.

دوستان خواهشا یه کمکی به بنده بکنید ، مشکل بدجوری آزار دهنده شده است.

RezaDesign
01-01-2014, 04:15 PM
در چنین مواقعی باید دیتابیس جدید بسازید یا اینکه فرایند دیتابیس قدیم رو بر روی حذف قرار بدید

amin fear
01-01-2014, 04:27 PM
در چنین مواقعی باید دیتابیس جدید بسازید یا اینکه فرایند دیتابیس قدیم رو بر روی حذف قرار بدید

ممنون دوست عزیز اما هر دو عمل را قبلا چندین بار انجام داده ام اما مشکل کماکان پابرجاست ، واقعا دیگه نمیدونم باید چکار کنم.

جوملا فقط بین 10 تا 15 ثانیه لودینگ خودش را نشان میدهد و جداول پایگاه داده را هم میسازد اما مجددا به همان صفحه قبلی ( دیتابیس ) باز می گردد و به صفحه اف تی پی نمی رود.

RezaDesign
01-01-2014, 08:11 PM
فایل جوملا رو در هاست خودتون اپلود کرده و از حالت فشرده خارج سازید ( نصب نکنید )
اطلاعات شامل:
نام بانک اطلاعاتی / نام کاربری / رمز عبور بانک اطلاعاتی و همچنین نام مدیر / ایمیل و رمز عبور مدیر رو که می خواهید بسازید رو پیام خصوصی کنید تا ببینم می تونم براتون نصب کنم یا خیر

اطلاعات دسترسی به کنترل پنل رو هم بدید

amin fear
01-02-2014, 05:21 PM
فایل جوملا رو در هاست خودتون اپلود کرده و از حالت فشرده خارج سازید ( نصب نکنید )
اطلاعات شامل:
نام بانک اطلاعاتی / نام کاربری / رمز عبور بانک اطلاعاتی و همچنین نام مدیر / ایمیل و رمز عبور مدیر رو که می خواهید بسازید رو پیام خصوصی کنید تا ببینم می تونم براتون نصب کنم یا خیر

اطلاعات دسترسی به کنترل پنل رو هم بدید

ممنون از شما...

راستش مشکل را اینجوری حل کردم :

ابتدا سایت را به صورت لوکال روی هارد خودم نصب کردم ، بعد در phpmyadmin یک پایگاه داده و یک نام کاربری برای آن و یک کلمه عبور ایمن براش ساختم ، سپس این دیتابیس را به صورت زیپ Export کردم و هم چنین کل ریشه سایت را هم زیپ کرده و به ریشه فضای هاستم آپلود کردم و استخراج کردم. بعد در Phpmyadmin هاستم فایل پایگاه داده را import کردم و هم چنین مسیر صحیح شاخه های log و tmp را هم در فایل configuration.php تنظیم کردم.

بعد از همه این مراحل مشکلی برای ورود به سایت و پنل ادمین ندارم. به نظر شما نکته امنیتی خاصی را از قلم نینداختم

ممنون از توجه شما

mresteghlali
01-13-2014, 11:44 AM
سلام . در تالار جوستجو کردم دیدم سوال من چندین بار مطرح شده و در آخر هم به جوابی نرسیده اند . از مدیران و کاربران مبتدی و حرفه ای می خوام به من کمک کنند . تا الان فکر کنم بیشتر از 20 بار جوملا رو هم روی هاست هم روی لوکال نصب کردم پس جوابای الکی ندید توروخدا .
تو مرحله 4 نصب جوملا 2.5 بعد از اینکه همه اطلاعات رو وارد کردم نام دیتابسس نام هاست و ... و دکمه بعدی رو زدم صفحه لود میشه ولی از اون بیشتر جلو نمیره یعنی همینطوری درحال لود باقی میمونه ( فرآیند دیتابیس قدیم رو هم تو هر دو حالت پشتیبان و حذف امتحان کردم ) جالب اینجاست که وقتی پی اچ پی ادمین رو نگاه می کنم می بینم برخی از جداول ساخته شده اگه میشه یه کمکی به من بکنید ؟؟؟!