PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : می دونم این سوالم پیش پا افتاده هست ولی جالبه نمی شه در جوملا 2.5 حل کرد

saeid52
12-27-2013, 06:53 AM
سلام. دوستان می دونم این سوالم پیش پا افتاده هست ولی جالبه نمی شه در جوملا 2.5 حل کرد ، من چطور می تونم این صفحه ورود به بخش مدیریت جوملا در جوملا 2.5 را ادیت کنم در نت همه راهنماییها برای جوملا 1.5 هست ولی جالبه همو روش رو برای جوملا 2.5 جلو می روی اصلا نمی تونی کدهای مورد نظر را پیدا کنی ، همه می گن به مسیر زیر بورو

administrator\templates\bluestork

پیدا می کنی در حالی که نمیشه . در تصویر نشون داده شده کدوم هارو می خوام عوض کنم ، بنده تونستم عکس موجود را عوض کنم ولی بقیه رو نتونستم ، ضمنا با افزونه فایرباگ هم دیده می شود و میشه ادیت کرد ولی نمیشه سی اس مذکور را پیدا کرد. لطفا کسی به من کمک کنه ، ضروری هست سپاس

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

RezaDesign
12-27-2013, 11:20 AM
دوست عزیز!!!!
سی اس اس چه ربطی به زبان داره ؟
شما نیاز به ویرایش فایل های زبان فارسی بخش مدیریت هستید
دومین کار ویرایش صفحه ایندکس و سی اس اس مدیریت لاگین جوملاست
حالا این واسه چیه؟ می خواهید بگید اختصاصی کردید؟ این کاره هاش کاملا متوجه می شوند که سایت بر چه مبنای مدیریت محتوایی پایه گذاری شده است
در ضمن اگر بخواهید مخفی کنید باید کلی کار دیگه در صفحه مدیریت هم انجام بدید
حذف منو های کمکی جوملا
حذف مسیر اپدیت جوملا و کلی توابع دیگه

sb2max
12-27-2013, 01:49 PM
دوست عزیز!!!!
سی اس اس چه ربطی به زبان داره ؟
شما نیاز به ویرایش فایل های زبان فارسی بخش مدیریت هستید
دومین کار ویرایش صفحه ایندکس و سی اس اس مدیریت لاگین جوملاست
حالا این واسه چیه؟ می خواهید بگید اختصاصی کردید؟ این کاره هاش کاملا متوجه می شوند که سایت بر چه مبنای مدیریت محتوایی پایه گذاری شده است
در ضمن اگر بخواهید مخفی کنید باید کلی کار دیگه در صفحه مدیریت هم انجام بدید
حذف منو های کمکی جوملا
حذف مسیر اپدیت جوملا و کلی توابع دیگه

سلام مهندس. فقط می خواستم اسم مدیریت به اسم خود سایت کنم . و در کپی رایت تغییری ندام . پیدا کردم ........... سپاس از شما بزرگوار