PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آدرسی دهی شاخه های tmp lof , ftp و نصب افزونه در محیط تنظیمات کلی

titanpass
12-28-2013, 11:40 PM
یک سوال پایه ای دیگه
دوستان کسی میدونه قانون آدرسی دهی شاخه های tmp lof , ftp و نصب افزونه در محیط تنظیمات کلی و نصب چیه؟
اینو میپرسم چون 2 ماه به خاطر یک اشتباه کوچیک سرکار بودم

:confused:مثلا بعضی جاها /public_html/ کافیه و بعضی موقع ها از home شروع میشه مثلا home/yoursite/public_html/..../l
:confused:اگر بخواهیم مثلا تو یکی از شاخه های سایتمون یک سایت دیگه راه بندازیم یا برای پیش نصب اونجا تست کنیم این آدرسها چه شکلی میشه؟
:confused:یا اینکه آخر آدرس باید علامت / باشه یا لازم نیست؟
:confused:یا برای معرفی یوزر در ftp و مشخص کردن آدرس اون و....

کلا می خوام قانون آدرس دادن رو توی اینجور استفاده ها بدونم:confused:
پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه اینو معلممون می گفت قدیما;)

محمد محسنی
12-29-2013, 08:06 AM
دوست عزیز سلام

بیشتر این سوالات شما با آزمون و خطا حل میشود.

و در سرور های مختلف با توجه به تنظیمات سرور متفاوت میباشد.

در مقاله زیر هم خطاهایی که ممکن است در اثر تنظیم نادرست مسیر های بالا پیش بیاید گفته شده است.

خطاهای موجود FTP Layers (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8C_%D9%85%D9%88%D8%AC%D9%88%D8%AF_FTP_Layers)

برای پیدا کردن مسیر سایت یک فایل php ایجاد کنید و دستور زیر را در این فایل کپی کرده و فایل را اجرا کنید. بررسی کنید که خروجی با مسیر سایت شما یکسان باشد.

<?php

// current directory
echo getcwd() . "\n";

?>
موفق و پیروز باشید.

titanpass
12-29-2013, 08:38 PM
خوب منم می خواستم آزمون خطا نکنم. یکبار حدود 2 ماه سرکار بودم. و خیلی اتفاقی به ذهنم رسید بزار اون آدرس رو هم درست کنم.
خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی و کمکم کردی

محمد محسنی
12-29-2013, 09:44 PM
دوست عزیز سلام

علت آزمون خطا ها فقط تفاوت در کانفیک سرور ها میباشد که از طریق کدی که برای شما ارسال کردم میتونید مسیر را براحتی پیدا کنید.

موفق باشید.

titanpass
12-30-2013, 06:54 PM
خیلی ممنون سایت رو یبار دیگه نصب کرد و با کد شما آدرس ها رو پرکردم الحمدالله گیر نکرد و حل شد :)