PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست اسلایدشو برای جوملا 2.5.16

asal123
12-29-2013, 01:28 PM
درخواست اسلایدشو برای جوملا 2.5.16
باسلام ..من جوملا 2.5 نصب کردم هر ماژول اسلایدشویی که نصب میکنم میگه فایل xml موجود نیست...ی ماژولی میخوام که سبک باشه تا زود لود بشه و در کنار عکس ها ی توضیح کوچک هم بتونم بدم ..همین .نمیدونم چرا هر کار میکنم نمیشه.مثل nivoslider....هر چی مثل PHOKA یا dj-imageslider...v رو که نصب میکنم ازم ساخت category میخواد نمیدونم چیکار کنم؟

RezaDesign
12-29-2013, 02:03 PM
mod_sj_news_extraslider_v2.5

mod_jaslideshow.v2.5.0

این افزونه ها مشکل شما رو حل خواهند کرد

asal123
12-29-2013, 08:23 PM
ی مشکلی هم که با ماژول ها دارم این که توی مرور گرای مختلف سایزشون تغییر میکنه مثلا تو ورژن های یکم قدیمی تر کلا از صفحه خارج میشه باید چیکار کنم تا تنظیماتش همه جا یکسان بمونه؟

RezaDesign
12-29-2013, 08:31 PM
این مساله رو بارها گفتم باز هم عرض میکنم
این روزها همه به روز هستند و کسی از نسخه های قدیمی مرورگرها استفاده ای نمی کنه.. اون دسته هم که از قافله عقب موندن سر و کار زیادی با اینترنت ندارن
هم و غم شما باید روی مرورگرهای اپرا - کروم و موزیلا باشه .. این سه مرورگر محبوب ترین مرورگرها هستند که 95% کاربران اینترنت ( کسانی که حد اقل هفته ای 15 ساعت در اینترنت به گشت زنی مشغولند ) استفاده میکنند
مرورگر IE هم به تاریخ پیوسته و به دلیل روزنه های نفوذی زیادی که برای هک شدن بهترین حفره ها رو داره دیگه کاربر عادی اینترنت استفاده نمی کنه
--
اما در مورد ماژول سعی کنید از ماژول های ریسپانسیو Responsive واکنش گرا استفاده کنید

asal123
12-29-2013, 08:44 PM
خب responsive بودنشون رو از کجا باید تشخیص بدم؟مثلا ماژول image new slider رو نصب کردم همین مشکل رو داشتم...com_phocagallery_v3.2.6...gallerypowe rplay...mod_aricloudcarousel...mod_hot_image_slide r25...mod_tcvn_k2_nivoslider_UNZIP_FIRST.....ای ها و یک سری دیگه از ملژول ها رو دانلود کردم ولی از هیچکدوم نمیتونم استفاده کنم...من خیلی ب این ها نیاز دارم اگه میشه کمک کنید؟

asal123
12-29-2013, 10:27 PM
اگه امکانش هست دوتا ماژول responsive بهم معرفی کنید. که اسلایدشو باشن

RezaDesign
12-29-2013, 10:38 PM
پیام خصوصی دادم بهتون.. واکنش گرا هستند

asal123
12-29-2013, 10:56 PM
خیلی ممنون...میشه ی سوال دیگه ام بپرسم..میشه این سایت رو نگاه کنید<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> تو این سایت 3تا ماژول هست من سومی شو میخوام بدونم چیه که هم تب داره و هم ماژول اخبار

RezaDesign
12-30-2013, 01:35 AM
شما نیاز به ماژولی که از تب ها پشتیبانی می کنه دارید
Sj Modules Tab
Rok Tab
WidgetKit

asal123
01-01-2014, 02:02 PM
ببینید توی این سایتی که گفتم تو هر تب چندتا مطلب میشه گذاشت واین که و مطالب هر تب توسط ی ماژول دیگه ای حرکت میکنند.ولی من با این ماژول های معرفی شده فقط میتونم تو هر تب ی مطلب بزارم.فکرکنم از دو ماژول کنار هم استفاده کرده اما نمیدونم چطوری؟؟؟

RezaDesign
01-01-2014, 02:28 PM
باید در قالب یک موقعیت تب ایجاد کنید و هر چقدر خواستید مطالب و محتوا در اون موقعیت توسط ماژول تب ساز قرار بدید