توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حجم رایج قالب های فارسی
محمد مشکات
12-30-2013, 07:25 PM
سلام
من یه قالب دانلود کردم که حجمش زیاده 22 مگ هست
به خاطر همین از قسمت افزونه نصب نمیشه
یه فایل دیگه هم همراهشه که وقتی نصب میکنم توی قسمت قالب ها میاد اما وقتی به عنوان پیش فرض انتخاب میکنم صفحه سایت سفید میشه
چه کار باید کرد
اسم فایلها
shaper_zaara_quickstart_j25
shaper_zaara_templateonly_j25
اولی 22 مگ و دومی 540 کیلو بایت
ممنون
ali_kareshki
12-31-2013, 07:05 PM
سلام
من یه قالب دانلود کردم که حجمش زیاده 22 مگ هست
به خاطر همین از قسمت افزونه نصب نمیشه
یه فایل دیگه هم همراهشه که وقتی نصب میکنم توی قسمت قالب ها میاد اما وقتی به عنوان پیش فرض انتخاب میکنم صفحه سایت سفید میشه
چه کار باید کرد
اسم فایلها
shaper_zaara_quickstart_j25
shaper_zaara_templateonly_j25
اولی 22 مگ و دومی 540 کیلو بایت
ممنون
اولی بسته کوئیک استارت همراهش هست و دومی فقط قالبه شما دومی رو میتونید از بخش نصب افزونه نصب و فعال کنید اما برای نصب اولی (که هم جوملا داخلش هست هم قالب به علاوه افزونه های مورد نیاز) باید دقیقا مثل نصب جوملا عمل کنید ... یا علی ...
RezaDesign
12-31-2013, 07:17 PM
دوست عزیز: بسته های نصبی جوملا با نام Quick Start شناخته شده می باشند
در چنین حالتی اگر سایت فعال دارید به هیچ وجه نصب نکنید چون این بسته اطلاعات پیش فرض خودش رو نصب میکنه ( یعنی شما باید در یک فولدر دیگه این بسته رو نصب کنید و اطلاعاتش / نحوه چیدمانش رو ببینید )
قالب خالی رو نصب کنید و برای مشابه در اوردن قالب با نسخه ای که دیده اید باید در یک فولدر دیگه بسته نصبی رو نصب کنید و از اون الهام برداری کنید تا سایتتون رو شبیه اون در بیارید ( نصب ماژول ها و افزونه های قالب هم فراموش نشه )
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.