PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال مدیریت و ویرایش سایت از طریق تبلت امکان پذیره؟

snabavi
01-02-2014, 01:21 PM
سلام به دوستان عزیز

من بخشی از مدیریت یک سایت که با جوملا 1.5 هست (البته قراره به 2.5 ارتقا پیدا کنه) رو به عهده دارم. می خوام تبلت بگیرم که راحت هر جایی بتونم مدیریتش کنم.

اما نگرانیم اینه که با تبلت اندروید نتونم کارهای ویرایشش رو انجام بدم

ازتون راهنمایی می خوام. چون با نسخه 2 اندروید با مبایل که نتونستم.

مرسی

ebr11mohammad
01-02-2014, 02:15 PM
سلام ،تمام دستگاه هایی که قابلیت وب گردی مناسبی دارند،میشود وب سایت هم مدیریت کرد.
تبلت هم که بیشتر جهت وب گردی استفاده میشه نیز کاری که میخواهید انجام دهید راحت تر انجام میگیره.
ولی در نظر داشته باشید که مدیریت و ویرایش مطالب در دستگاه های اندرویدی کمی سخت از لپ تاب و pc است چون شما با pc از صفحه کلید استفاده میکنید ولی با تبلت باید حروف را خیلی کند بنویسید.
من خودم وب سایتم رو مدیریت میکنم (با گالکسی اس4 و تبلت گالکسی نوت 10)ولی در حد مشاهده نظرات جدید و یا ایمیل ها و اگر مجبور باشم مدیریت مطالب و..

snabavi
01-02-2014, 04:26 PM
خیلی ممنون از پاسخ سریع و کاملتون

بله سخت است. فقط می خوام ببینم می شه یا نه. نیاز به نصب نرم افزار خاصی داره؟ چون با اندروید مبایل نتونستم. احتمالا به خاطر قدیمی بودن نسخه اندروید مبایل (نسخه 1) بوده که نتونستم با اون ویرایش کنم.

RezaDesign
01-02-2014, 10:46 PM
نگران نباشید تبلیت شما خوب باشه راحت میشه من با ایفون 5اس به راحتی مطلب ویرایش و پست هم میکنم
نیاز به مرورگر خوب و سبک و اینترنت سرعت بالا دارید همین