توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال ماژول مشابه بخش چند رسانه ای سایت خبر آنلاین
petros
01-03-2014, 08:45 AM
سلام . دنبال یه ماژول می گردم که مثه بخش چند رسانه ای سایت خبر آنلاین بشه توش هم عکس گذاشت و هم فیلم. و تو صفحه اول نشون بده. برای فیلم ها هم همونجا عکس play روش باشه که معلوم باشه فیلمه.<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> بخش چند رسانه ای در پایین سایت خبر آنلاین را ببینید:<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
mersad
01-04-2014, 03:29 PM
دروود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در پناه ایزد
Fat!ma
01-10-2014, 05:37 PM
سلام
من افزونه ای را آقای مرصاد گفتند دانلود کرده و روی لوکال نصب کردم ولی وقتی آدرس عکسای زیرشاخه www را بجای آدرس پیش فرضش میزارم ، نمیاره! چه اشتباهی میکنم که اینچنین میشه؟؟
با تشکر
hamidy
01-20-2014, 07:02 AM
سلام
کدام افزونه رو نصب کردید ؟
در مستندات افزونه بررسی کنید.
موفق باشید
Fat!ma
02-09-2014, 08:58 PM
سلام
منظوربنده همون افزونه هستش که با آن می شود عنوان آخرین اخبار را به همراه تصویرش به صورت اسلاید شو نشان داده و با کلیک بر روی آن،خبر کامل نشان داده خواهد شد.مثل ماژول چند رسانه ای خبر آنلاین که دوست عزیزpetros بیان کرده بودند.
RezaDesign
02-09-2014, 09:21 PM
از درست بودن ادرس تصاویر / نام تصویر / پسوند تصاویر مطمئن شوید در بعضی تصاویر باید jpg / JPG رو به حالت بزرگ و کوچک هم وارد کنید اگر به صورت دستی می باشند
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.