PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست افزونه فارسی adsmanager 282

teymoorei
01-05-2014, 06:22 AM
سلام دوستان من افزونهفارسی adsmanager 282 رو میخوام که واسه جوملا ۲.۵ باشه البته یه نسخه روی سایت جومینا هست که کامل نیست و کلی خطا داره .
لطفا یه ورژن سالم و فارسی به من بدید .
باتشکر

hamidy
01-05-2014, 06:54 AM
سلام

آخرین نسخه رو از آدرس زیر دریافت کنید.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

درخصوص ترجمه هم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

آموزش‌های فارسی سازی افزونه‌ها نیز در دانشنامه جوملا فارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) وجود دارد.

موفق باشید

محمد محسنی
01-08-2014, 08:00 AM
دوست عزیز سلام

باید در پوشه \language\fa-IR فایل را کپی کنید.

موفق باشید.

teymoorei
01-09-2014, 07:41 AM
دوست عزیز این کار رو کردم اما درسته نشد .
اگه ممکمه یه نسخه فارسی شده دوستان بدن یا یه راهنمایی اساسی بکنن .
باتشکر فراوان

teymoorei
01-10-2014, 07:24 AM
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟
لطفا راهنمایی کنید ...

mersad
01-10-2014, 08:21 AM
دروود

در پناه ایزد

teymoorei
01-11-2014, 06:46 AM
واقعا ممنونم از توجه تون .
فقط دوتا سوال دیگه دارم
یکی ایم که چطور پکیج زبان رو به افزونه اضاف کنم ؟
دوم اینکه چطور در تب فیلد همه ی فیلد ها رو حذف کنم ؟

باتشکر

hamidy
01-13-2014, 02:26 PM
سلام

لطفا از ارسال های مکرر خودداری کنید.

در صورتی که بسته نصب زبان رو دارید از طریق مدیریت افزونه ها این کار رو انجام بدید.

پست 4 رو مجدد مطالعه کنید.

موفق باشید

teymoorei
01-14-2014, 10:00 PM
سلام
دوست عزیز ممنونم از توجه تون به این تاپیک اما من هم بیکار نیستم که پست تکراری بفرستم مشکل با توجه به لطفی که شما قبلا داشتید باز هم همچنان پابرجاست .
۱ - حذف تمام فیلد ها
۲ - افزودن بسته فارسی به کامپوننت
باتشکر و عذرخواهی فراوان

hamidy
01-16-2014, 07:00 AM
سلام

فایل های زبان در پوشه language در دو بخش سایت و مدیریت قرار دارند.
شما می توانید فایل های زبان مربوط به این افزونه رو از پوشه en-GB به پوشه fa-IR کپی کنید.
نام فایل ها باید از en-GB به fa-IR تغییر کنه.

کار سختی نیست می تونید انجام بدید.
برای حذف فیلد با انتخاب فید و دکمه حذف اینکار باید انجام بشه.

موفق باشید

teymoorei
01-16-2014, 05:02 PM
سلام دوست عزیز
من هم کاملا به این موارد واقفم و تسلط دارم .
اما فکر می کنم شما متوجه کار نیستید .
همه فیلد ها حذف نمیشوند این هم ارور مربوطه ( You cannot erase a system field ) .
همچنین برای فارسی سازی دو پوشه به نام های backend و frontend و دو فایل هم با پسوند xml وجود داره که نمیدونم باید چیکارش کنم .
لطفا دقیقا همین افزونه رو مورد بررسی قرار دهید .
باتشکر

mojtabapordel
01-16-2014, 07:20 PM
سلام
دوست عزیز، فیلدهای سیستمی رو نمیشه حذف کرد
آخرین نسخه (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو از سایت سازنده دریافت کنید و بسته زبان پارسی (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو هم از همون سایت دانلود کنین. بعد هم هردوتا بسته دانلود شده رو توی جوملا نصب کنین.