titanpass
01-09-2014, 02:41 PM
وقتی می خواستم تا مجموعه ای از K2 رو به فیلد ویژه اختصاص بدم اشکال
500 - **یک خطا رخ داده است**رو میگرفت بعد از سرچ تو اینترنت یکی پیشنهاد داده بود زبان ادمین رو به انگلیسی تغییر بدم مشکل حل میشه ولی وقتی می خواستم زبان رو تغییر بدم متوجه شدم این اتفاق نمی افته به یک فایل xml گیر میداد که میگفت پیداش نمیکنه. البته زبان پیشفرض ظاهرا عوض میشد ولی زبان سایت تغییر نمیکرد و همانطور فارسی می موند. یعنی اون علامت ستاره زبان پیش فرض میرفت رو انگلیسی ولی زبان سایت همچنان فارسی بود
رفتم سیستم عیب یابی رو روشن کردم ببینم چه خطالیی میده زیر همه صفحات این کد خطا میاد
**ایرادات بارگذاری در فایل زبان**
JROOT/administrator/language/en-GB/en-GB.com_rokcandy.sys.ini : ایراد در خط 1, 11, 14
این هم ارور وقتی میخواستم فیلد ویژه رو به یک مجموعه توی k2 اختصاص بدم(وقتی عیب یاب سیستم روشن باشه)
500 - **یک خطا رخ داده است**
Call stack
#
Function
JAdministrator->dispatch()
/home/domains/..../administrator/index.php:46
2
JError::raiseError()
/home/domains....../administrator/includes/application.php:164
3
JError::raise()
/home/domains/.....libraries/joomla/error/error.php:251
الانم راستش نمی دونم مشکل از عدم تغییر زبان سایته یا مشکل ارور 500 k2 هستش
البته من هم جوملام رو آبدیت کردم هم k2 و هم هرچی که آبدیت نشده بود و لازم داشت خودم فکر میکنم مشکل ز آبدیت rockandy بوده باشه
500 - **یک خطا رخ داده است**رو میگرفت بعد از سرچ تو اینترنت یکی پیشنهاد داده بود زبان ادمین رو به انگلیسی تغییر بدم مشکل حل میشه ولی وقتی می خواستم زبان رو تغییر بدم متوجه شدم این اتفاق نمی افته به یک فایل xml گیر میداد که میگفت پیداش نمیکنه. البته زبان پیشفرض ظاهرا عوض میشد ولی زبان سایت تغییر نمیکرد و همانطور فارسی می موند. یعنی اون علامت ستاره زبان پیش فرض میرفت رو انگلیسی ولی زبان سایت همچنان فارسی بود
رفتم سیستم عیب یابی رو روشن کردم ببینم چه خطالیی میده زیر همه صفحات این کد خطا میاد
**ایرادات بارگذاری در فایل زبان**
JROOT/administrator/language/en-GB/en-GB.com_rokcandy.sys.ini : ایراد در خط 1, 11, 14
این هم ارور وقتی میخواستم فیلد ویژه رو به یک مجموعه توی k2 اختصاص بدم(وقتی عیب یاب سیستم روشن باشه)
500 - **یک خطا رخ داده است**
Call stack
#
Function
JAdministrator->dispatch()
/home/domains/..../administrator/index.php:46
2
JError::raiseError()
/home/domains....../administrator/includes/application.php:164
3
JError::raise()
/home/domains/.....libraries/joomla/error/error.php:251
الانم راستش نمی دونم مشکل از عدم تغییر زبان سایته یا مشکل ارور 500 k2 هستش
البته من هم جوملام رو آبدیت کردم هم k2 و هم هرچی که آبدیت نشده بود و لازم داشت خودم فکر میکنم مشکل ز آبدیت rockandy بوده باشه