PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : افزونه ای برای دادن اجازه و کسب هویت برای دیدن "ادامه مطلب"

azam_a
01-12-2014, 01:34 PM
با سلام،
ببخشید من یه سایت خبری دارم که میخوام توی صفحه اصلی مطالب رو لیست کنه ، حالا با یکم توضیحات و تصاویرش و لینک ادامه مطلب داشته باشه به صفحه ای که کل مطلب رو نشون میده
به اینصورت که همه کاربران خلاصه مزلب ها رو در صفحه اصلی ببینند ولی وقتی لینک ادامه مطلب زده میشه برای دیدن همه خبر از اونها خواسته بشه که عضو بشن و مبلغی رو به حساب بریزن تا این احجازه داده بشه.
از ماژول adianews استفاده کردم ولی همه ماژولهای از این دست جایی برای تعیین اینکه "فقط کاربر عضو بتونه خبر رو ببینه " ندارن!
ممنون میشم راهنمایی کنید

navid.ok
01-12-2014, 05:36 PM
سلام

در تنظیمات هر مطلب و در قسمت "گزینه های مطلب" نمایش لینک های غیر مجاز را روی خیر بگذارید.

با این کار فقط اعضا می تونند ادامه مطلب را ببینند.

شاد باشید

azam_a
02-01-2014, 08:21 PM
سلام

در تنظیمات هر مطلب و در قسمت "گزینه های مطلب" نمایش لینک های غیر مجاز را روی خیر بگذارید.

با این کار فقط اعضا می تونند ادامه مطلب را ببینند.

شاد باشید

این مورد روی خیر هست . ولی مشکل من درست نشده! بعد از اینکه کاربر لاگین میکنه و دوباره میره ادامه مطلب رو میزنه باز هم میره به صفحه کاربران و بازش نمیکنه!
اشکال از ماژول aidanews2 هستش! میشه بفرمایید چیکار باید بکنم؟ اینم لینک سایتمه: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

pari8002
02-03-2014, 05:20 AM
سلام.
دوست عزیز از کامپوننت rsmembership استفاده کنید.این افزونه پلاگین اتصال به درگاه بانکی رو هم داره .و میتونید از اعضا برای غضویت حق عضویت دریافت کنید یا این که طوری تنظیم کنید که عضویتش رایگان باشه.