ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بک گراند content

ali_solo
04-01-2007, 09:11 AM
سلام
با یک مشکل عجیبی رو به رو شدم و هر کاری هم کردم حل نشد

یک عکس رو به عنوان بک گراند content انتخاب کردم و جای گذاری کردم

حالا زمانی که در قسمت اخبار هستیم عکس در بک بدون مشکل نمایش داده میشه مثل تصویر زیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

اما زمانی که show on front page رو انتخاب میکنم و این پست تنها در صفحه اصلی قرار میگیره فقط زیر اون قسمت خاص عکس بک رو نشون میده
مثل این
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

عنوان اون مطلب هم به وسط کشیده میشه در حالی که من تصویر ارسالی رو در سمت چپ گذاشتم

حالا زمانی که یک مطلب دیگه برای نمایش در صفحه اول انتخاب میشه مشکل حل میشه

در category ها هم محل نمایش مطالب و دسته بندی ها عکس نمایش داده نمیشه تا زمانی که یک مطلب انتخاب بشه

ممنون میشم کمک کنید

alizali
04-01-2007, 01:53 PM
آدرس سایتتون؟

ali_solo
04-01-2007, 01:56 PM
هنوز رو لوکاله :&#039;( :-\

alizali
04-01-2007, 01:58 PM
خوب قالبتون رو بزارید