توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به طراح با قیمت منصفانه
redeagle
01-21-2014, 04:38 PM
نیاز به یک طراح سایت با قیمت مناسب دارم نیاز به تغییرات فوری در سایتم دارم نهایت 24 الی 48 ساعته
در صورت وجود مرا مطلع سازید
redeagle
01-21-2014, 04:39 PM
اینم آدرس سایتم هست اگر کسی می تونه کمکم کنه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از قالب آسمان 2 پیشرفته استفاده می کنم
نیاز به یک طراح متخصص و خوب برای یک سری تغییرات جزئی در سایت دارم
تغییرات شامل موارد زیر می باشد .
1- در قسمت بالای سایت جایی که در عکس مشخص شده است بجای کلمه صفحه اصلی ( تتل چت - لینک چت روم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ) بنشیند و به جای کلمه جوملا ( فروشگاه سایت - لینک فروشگاه <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) قرار بگیرد .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
و بجای کلمه آسمان در قالب کلمه پاتوق ایرانیان درج شود .
2- در قسمتی که نام کاربر نشان داده می شود و در زیر اسم کاربر کلمه ارسال و ویرایش پست و مطالب قرار گیرد و برای مدیر ارشد ضمن وجود چنین گزینه ای ، گزینه تایید و یا حذف نظرات نیز قرار گیرد و بتوان بدون ورود به صفحه اصلی مدیریت سایت از همین طریق مطالب را ارسال نمود .
3- مطالب بعد از ارسال به طور پیشفرض در صفحه اصلی قرار گیرد همانند وبلاگ ها و دیگر نیاز به تغییر مطالب به صورت ویژه و .. نباشیم .
4- در قسمت تعیین شده لینک آخرین مطالب ارسال شده براساس گروه قرار گیرد یعنی پس از انتشار یک مطلب در یک گروه یا زیر مجموعه لینک به طور خودکار در این قسمت قرار گیرد .
5- طریقه وارد کردن اطلاعات شبکه های اجتماعی و لینک دادن را به من یاد داده تا در صورت نیاز خودم پس از تشکیل شبکه اجتماعی این کار را انجام دهم .
6- در کدام قسمت مدیریت سایت آدرس لینک ها را وارد کنم تا لینک های دوستان در قسمت زیر وارد شود
7- لینک و عنوان مطلب آخرین مطالب ارسال شده در گروه اخبار و رویدادهای روز در قسمت های زیر قرار گیرد
8- لینک آخرین مطالب ارسال شده در سایر گروه ها نیز پس از درج در صفحه اصلی سایت در این قسمت قرار گیرد
9- هم چنین در قسمت فوق که دارای 3 گزینه می باشد یکی از آن ها به آخرین محصولات ارایه شده در فروشگاه سایت قرار داده شود .
10- قالب فروشگاه با یک قالب مناسب تعویض شود .
11- آخرین نظرات کاربران و مباحث پر بحث نیز در قسمت زیر قرار گیرد .
12- زبان انگلیسی نیز هماهنگ با زبان فارسی باشد یعنی هر تغییری در مطالب سایت با زبان فارسی می شود همان ها در زبان انگلیسی نیز انجام شود در صورتی که امکان پذیر نیست حذف شود .
بنده تازه به جوملا 2.5 سایتم را تغییر داده ام و تاکنون با جوملا 2.5 کار نکرده ام و احتمال این که تمام امکانات در مدیریت سایت نیز باشد و بنده بدلیل نا آشنا بودن با محیط کار آن نتوانسته باشم آن ها را فعال کنم نیز هست .
لطفا هزینه را به آدرس ایمیل shadmehr87@yahoo.com ارسال نمایید
لطفاً قیمت و مدت زمان انجام تغییرات را نیز ذکر نمایید .
majidft
01-21-2014, 10:19 PM
آدرس نمونه کار با آسمان 2 در امضام موجوده
اگر تمایل بود بنده در خدمتم
پیام خصوصی بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.