PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : را هنمایی در مورد چند مشکل نصب جوملا

Milad.joomla
01-24-2014, 08:48 PM
سلام
دوستان چند تا سوال دارم لطف کنید راهنمایی ام کنید.

برای اولین بار با ومپ سرور2.0 شروع به ساختن دیتابیس ودر نتیجه نصب جوملا 2.5 کردم اما مشکل اینجا بود که در این ورژن جوملا هر مطلبی که میخواستم منتشر کنم در صفحه مدیریت تیک منتشر شدن مطلب نشان داده میشد اما مطلب در نمایش سایت دیده نمیشد نهایتا دیتا بیسی که در php My Admin ساخته بودم رو حذف وپوشه جوملا هم از ومپ سرور پاک کردم . اما موقعی که خواستم دوباره جوملا رو نصب کنم در مرحله تنظیمات دیتابیس نصب با مشکل عدم اتصال به پایگاه داده مواجه شدم و چند بار هم مجدد پایگاه داده را نصب کردم اما نتیجه ای نداشت.
الان هم وقتی میخوام وارد phpMyAdmin شم با صفحه عکس زیر مواجه میشم.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
که متن خطا رو هم نوشتم:
خطا
پيغام MySQL :

#2003 - Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061)

قبلا هم میخواستم ورژن3.2 جوملا رو نصب کنم میگفت باید php تون رو ارتقا بدید که نفهمیدم منظورش چیه.

حالا به نظرتون اولا با وجود خطای فوق چطوری میتونم وارد phpMyAdmin شم؟
دوما مشکل عدم اتصال به پایگاه داده رو که موقع نصب جوملا پیش میاد چطوری حلش کنم؟
سوما هم چطوری میتنونم php رو ارتقا بدم؟

ببخشید که مطالب طولانی شد. ممنون از لطفتون

mersad
01-24-2014, 09:11 PM
دروود

برای استفاده از جوملا 3 و بالا تر باید پی اچ پی 5.3 به بالا مورد استفاده قرار بگیرد

از چه سیستم عاملی استفاده میکنید ؟

روی ایکس پی از 2.0i استفاده کنید و برای 8 از اخرین ورژن

در پناه ایزد

Milad.joomla
01-24-2014, 09:38 PM
من از 7 64 بیتی استفاده میکنم ضمنا چطوری میتونم خطایی که موقع ورود به صفحه phpMyAdmin مواجه میشم رو حل کنم؟

Milad.joomla
01-25-2014, 09:01 PM
بالاخره مشکل حل شد.