توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن استان به ویرتومارت
HADEE_16
04-02-2007, 08:27 AM
سلام
آقا تو قسمت مرتومارت دیدید که وقتی روی کشور usa کلیک میکنی پایین اون استان هاشو یاهمون استیت ها رو میاره
چه طوری میشه کاری کرد که مثلا وقتی ایران رو انتخاب کرد تو قسمت استیت استان های ایران نمایش داده بشه
نیمخوام برم استیت یو اس ا رو ویرایش کنم به نام ایران
الان توی یه قسمت اضافه کردن فیلد رو بلدم ولی این رو نفهمیدم از کجا میخونه چون وقتی تو دیتابیس گشتم دیدم که stat ها تو دیتابیس هستش
به نظر شما باید چی کار کرد
ممنون
sorry4uboth
04-02-2007, 11:58 AM
شما از طریق مدیریت میتونید استان و یا ... رو اضافه و یا حذف کنید
برای اینکه ایران بیاد بالا به این شکل بنویسیدش
----ایران----
HADEE_16
04-02-2007, 04:37 PM
مرسی محمد جان
مشکلی تو ایران نیست
میگم وقتی که روی united stat کلیلک میکنی میبینی که در stat زیرش منوها بازشو میشه و شما میتونی یه استیت انتخاب کنی
البته بگم در حالت عادی وقتی ویرتو رو نصب میکنی اصلا استیت نداره و شما باید بری اون قسمت رو از کانفیگ ویرتو فعال کنی
وقتی که فعال بشه میبینی که استیت فقط برای امریکا فعال میشه و اون استیت ها هم تو دیتا بیس هستش
حالا چه جوری میشه این کارو کرد؟
یعنی وقتی رو کشور ایران کلیک بکنه لیست استان های کشور نمایش داده بشه
ممنون
sorry4uboth
04-02-2007, 05:15 PM
قبلا یادمه از تنظیمات این کار رو کرده بودم خودم
یک نگاه دقیق بنداز تو تنظیمات...
حتما هست.
HADEE_16
04-02-2007, 08:30 PM
کجاش
نتونستم پیدا کنم
ممنون میشم بگی
javid
04-03-2007, 05:10 AM
وارد كنترل پنل خود بشيد و از ليست كامپوننت ها به صفحه مارت بريد.
اونجا از منو به بخش ليست كشور ها بريد :
admin>countery>list counteries
بعد جلوي اسم هر كشور يه لينك به ليست استانهاي اون ميبينيد ، مثلاً
Iran (Islamic Republic of) [ List State ]
روي اون كه كليك بكنيد ليست استانها نشون داده ميشه ، حالا با استفاده از دكمه هاي بالا ميتونيد استان مورد نظر خودتون رو هم اضافه كنيد.
HADEE_16
04-03-2007, 01:36 PM
مرسی جاوید جان
حالا چه طوری میشه لیست استان های ایران رو فارسی وارد کرد؟
ایران فارسی شده و راحت نشون میده ولی وقتی که یه استان به صورت فارسی اضافه میکنم در پنل مدیریت فارسی نشون میده ولی وقتی میخوای از قسمت کاربر بری اون رو به صورت یونیکد نشون میده
این طوری
&#1582&#1585
javid
04-03-2007, 02:16 PM
از جوملا استفاده ميكني ؟
انكودينك صفحه مديريت UTF-8 نيست !
وقتي ميخواي استان اضافه كني اونو Utf-8 كن....
HADEE_16
04-03-2007, 03:39 PM
از یه نسخه قدیمی مامبو که خودش ویرتو رو نصب میکنه
رفتم جوملا آخرین ورژن رو هم تست کردم بازم جواب نداد
uft-8 رو هم تو فایل قرار دادم
ولی بازم نمیشه استان ها رو فارسی دید
به راحتی فارسی تایپ میشه
در پنل مدیریت هم فارسی خونده میشه ولی وقتی کار بر میخواد انتخاب کنه به صورت یونیکد نمایش میده
ممنون
hossein.shokrzadeh
04-03-2007, 06:17 PM
نه جاوييد جان اين مشكلش از utf-8 فكر نميكنم باشه
من بعضي اوقات وقتي برام ايميل فارسي مياد اينطوري ميشه
معمولا مجبور ميشم كپي كنمش تو dreamweaver تا بتونم بخونم
احتمالا مشكل از يه جاي ديگه بايد باشه
يا علي
HADEE_16
04-03-2007, 07:23 PM
من اومدم اون تیبل مربوط به استان ها یا همون استیت رو با پی اچ پی مای ادمین ذخیره کردم
وقتی توی دیتا بیس رو نگاه کردم دیدم همه چی قاطی پاطیه
بعد اومدم اون قسمتها رو فارسی کردم و دوباره ایمپورت کردم
حالا وقتی نشون میده همه چی علا مت سواله
این یعنی اینکه یونیکد عفب-8 نیست
به نظر شما کجاش میلنگه؟
چه جوری میشه دیتا بیس رو فارسی کرد بعد ایمپورت کرد؟
ممنون
sorry4uboth
04-03-2007, 09:59 PM
من اومدم اون تیبل مربوط به استان ها یا همون استیت رو با پی اچ پی مای ادمین ذخیره کردم
وقتی توی دیتا بیس رو نگاه کردم دیدم همه چی قاطی پاطیه
بعد اومدم اون قسمتها رو فارسی کردم و دوباره ایمپورت کردم
حالا وقتی نشون میده همه چی علا مت سواله
این یعنی اینکه یونیکد عفب-8 نیست
به نظر شما کجاش میلنگه؟
چه جوری میشه دیتا بیس رو فارسی کرد بعد ایمپورت کرد؟
ممنون
راه شما اشتباه هست!
شما در خود Virtuemart بنویسید ضمن اینکه لینک بدید تا سایت رو ببینیم. شاید در این حالت مشکل از مرورگر شماست!
alizali
04-03-2007, 10:15 PM
یه راه دیگه اینکه به نظر من اول جای دیگه ای بنویسید (مثل نوت پد یا ورد) بعد تو فیل مربوطه کپیش کنید
sorry4uboth
04-03-2007, 10:26 PM
یه راه دیگه اینکه به نظر من اول جای دیگه ای بنویسید (مثل نوت پد یا ورد) بعد تو فیل مربوطه کپیش کنید
دوست عزیز به این نکته توجه کردید؟؟
8 ) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( یا سوال ) شود خودداری فرمایید. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید در قسمت پيشنهادات مطرح كنيد .
این موضوع هیچ ربطی به این مسئله نداره!
alizali
04-03-2007, 10:46 PM
دوست عزیز به این نکته توجه کردید؟؟
8 ) لطفاً در صورتی که جواب یک سوالی را نمی دانید از ارسال مطالبی که باعث شلوغ کردن آن ارسال ( یا سوال ) شود خودداری فرمایید. در صورتی که بحث خاصی دارید می توانید در قسمت پيشنهادات مطرح كنيد .
این موضوع هیچ ربطی به این مسئله نداره!
گاهی اوقات این اتفاق برای من افتاده که به این شکل مشکل انکودینگ صفحات حل شده عزیز
HADEE_16
04-04-2007, 03:54 PM
مگه دوست عزیز شما تو مامبو دیتابیس رو فارسی نکردی و هنگام نصب خودش فارسی نصب میکنه پس مشکل از فارسی کردن حروف در دیتابیس نباید باشه
خوب اینم دیگه کاری نداره
یه نسخه کامل ویرتو مارت که خودش اتو ماتیک ویرتو رو نصب کنه دریافت میکنی و میری فایل virtuemart.installation.joomla.sql پیدا میکنی و توش یه سرچ میکنی به نام ALABAMA
حالا این استان رو فارسی میکنی مثلا تهران و فایل رو ذخیره میکنی
بعد از نصب قاعدتا باید ALABAMA که شما تغییر دادید و به صورت فارسی تهران نوشتید باید درست نمایش داده بشه ولی این طور نیست
شما اگه خود UNITEDSTAT رو فارسی کنید مشکلی پیش نمیاد ولی اگه یه استیت یا همون استان از UNITED STATE رو فارسی کنید همه چی به هم میریزه
لطفا یک تست بکنید
ممنون میشم بگید ایراد از کدوم فایل پی اچ پی هستش
HADEE_16
04-06-2007, 11:48 AM
اینو یکی از دولوپر های ویرتو برام نوشته
من زیاد سر در نیاوردم
آقایون لطف کنید راهنمایی کنید
چی کار باید بکنم
The data is being stored as numeric character references (NCRs), like this: من etc. But, the state name field is a varchar(64). So, the data is being truncated to fit. You could try changing the state_name column to be of the type 'text'. I have not tested the effect that has on the rest of VirtueMart. You could try it and see.
As for why it is being stored as numeric character references, that is probably because the page with the state form is encoded in something other than UTF-8. So, the browser sends back NCRs. I'm not sure about this, though, because I've not looked deeply into the encoding issues in VirtueMart and Joomla yet.
You might have a look through the forums to see whether (and how) UTF-8 can be handled correctly.
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.