توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تازگی عضو شدم...
jomletalaei
01-30-2014, 03:10 PM
سلام
تازگی عضو این انجمن شدم بخاطر سایتم jomletalaei.ir
قبلا هم بودم فقط سرور سایتم عوض شده و جدیدا شده نامش همین که گفتم و قبلا این بوده: jomelatetalaii.ir
فقط الان هرچی مطلب جدید میگذارم یا پیوند جدید اضافه میکنم چیزی داخل سایتم نشان نمیده؟
درضمن بازدید کننده هم ندارم؟
کلا و از اول هم کارایی با جوملافارسی خوب بلد نبودم و نمیدونم چطوری و از کجا یاد بگیرم؟ یعنی یه راهنما باشه کمکم میکنه.
ممنون
navid.ok
01-30-2014, 04:13 PM
سلام
توضیحاتتون واضح نیست، لطفا بیشتر توضیح بدین.
برا یا»وزش هم می تونید این پی دی اف را دانلود و مطالعه کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
شاد باشید
jomletalaei
01-30-2014, 06:53 PM
سلام
ممنون از لطف شما
چطور واضح بگم از این واضحتر؟
ببینید هاست سایتم را دادم تغییردادن به هاستی دیگر فقط الان وقتی مطلب جدید میگذارم یا به لیست دوستان خودم که لینک سایتهایی دیگران است اضافه میکنم در سایت نشان داده نمیشه حتی بازدید جدیدی وجود نداره. الان سایتم دادم انتقال دادن به سرور سایتی دیگر که عضوشون هستم و میخوام در صفحه مطالب جدید، لینک سایتهای جدید، بازدیدهای جدید را ببینم ولی همانطور صفحه بصورت قبل مانده بدون تغییری.
دیگه نمیدونم چطور بگم؟
hamidy
01-31-2014, 06:01 AM
سلام
تازگی عضو این انجمن شدم بخاطر سایتم jomletalaei.ir
قبلا هم بودم فقط سرور سایتم عوض شده و جدیدا شده نامش همین که گفتم و قبلا این بوده: jomelatetalaii.ir
فقط الان هرچی مطلب جدید میگذارم یا پیوند جدید اضافه میکنم چیزی داخل سایتم نشان نمیده؟
درضمن بازدید کننده هم ندارم؟
کلا و از اول هم کارایی با جوملافارسی خوب بلد نبودم و نمیدونم چطوری و از کجا یاد بگیرم؟ یعنی یه راهنما باشه کمکم میکنه.
ممنون
سلام
لطفا از عنوان مناسبی برای تاپیک های بعدی استفاده کنید.
در توضیحات شما آدرس ۲ سایت مختلف وجود داره.
شما در کدوم سایت اطلاعات وارد میکنید؟
تغییر هاست و تغییر نام دامنه دو موضوع متفاوت هستند.
موفق باشید
jomletalaei
01-31-2014, 12:58 PM
سلام
لطفا از عنوان مناسبی برای تاپیک های بعدی استفاده کنید.
در توضیحات شما آدرس ۲ سایت مختلف وجود داره.
شما در کدوم سایت اطلاعات وارد میکنید؟
تغییر هاست و تغییر نام دامنه دو موضوع متفاوت هستند.
موفق باشید
سلام
ببخشید اولا تازه عضو شدم بیشتر هم بخاطر مشکل سایتم
درضمن منظورم همون دامنه بود
بعد بهم بگیین در کدام تاپیک باید میپرسیدم
بیشتر هم میخواستم مشکلم حل بشه
همین
حالا کسی هست بتونه کمکم کنه؟
از رو راهنمای جوملا هم نگاه کردم ولی چیزی را که میخوام پیدا نکردم؟
البته خیلی وقته از این سایت استفاده میکنم فقط اخیرا انتقالش دادم به سرور سایتی دیگر فقط به مشکلاتی برخوردم که سر در نمیارم؟ کسی نیست که کمکم کنه واسه سایتم که جوملا فارسی؟
از راهنمای جوملافارسی هم خوندم نتیجه ای نگرفتم.
راستش با همون ادرس قبلی فقط با کمی تفاوت و همون شکل و شمایل ولی الان که مطلب جدید میگذارم یا لینک دوستان اضافه میکنم در صفحه جدید نشان داده نمیشه؟ درضمن از بازدید کاربران هم متوجه نمیشم.
واقعا نمیدونم چکارکنم؟
دراصل دامنه سایتم تغییر کرده وگرنه همه چیزش همون قبلی دراصل سایت قبلی خودم این بوده: jomelatetalaii.ir و الان شده: jomletalaei.ir فقط نمیدونم واسه چی مطلب جدید میگذارم و هرکار جدیدی روش انجام میدم رو نشون نمیده؟
بیشتر به این قصد عضو این سایت شدم.
لطفا کمکم کنید.
ممنون
hamidy
01-31-2014, 01:09 PM
سلام
عنوان تاپیک هست تازگی عضو شدم که قطعا این مشکل شما نیست.
شما مطالب رو در کدوم دامنه ذخیره می کنید و نتایج رو در کدوم دامنه می بینید ؟
مواردی که بیان می کنید نامفهومه.
لطفا دقیقا مشکل رو بیان کنید و از توضیحات اضافه خودداری نمایید.
موفق باشید
jomletalaei
01-31-2014, 09:26 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ببخشید این صفحه سایتم
قسمت جدیدترین مطالب از این به بعد هر مطلبی جدید میگذارم دیگه نشان نمیده؟
در قسمت بازدیدها هیچ بازدید جدیدی نیست؟
درقسمت بخش ها و مجموعه ها جدید درست کردم نیست؟
قسمت پیوندها هم همینطور؟
نمیدونم از وقتیکه آدرس سایتم عوض شده اینطور شده؟
لطفا هرکی میتونه کمکم کنه.
ممنون
jomletalaei
02-01-2014, 12:57 PM
این صفحه سایتم هست
ببینید الان که انتقال پیدا کرده با کمک آقای محمدی که ازشون ممنون هستم به سرور سایت همه چی در قسمت جدیدترین مطالب هرچی مطلب جدید میگذارم مشخص نمیکنه ، بازدیدها هم کسی نیست جز خودم که وقتی صفحه سایت را باز میکنم، درضمن در قسمت تبلیغ:
زده انجمن کیبوردنوازان و وقتی کلیک میکنی تلیغات دیگه هست که نباید اینطور باشه و هرکدام باید جدا باشه اصلا خواستم بخش انجمن کیبوردنوازان جدا در سایتم نشان بده ولی باز هرکاری کردم همینطور که داره نشان میده یعنی هیچ تغییر جدیدی را نشان نمیده.
mersad
02-01-2014, 03:13 PM
دروود
ابتدا پیشنهاد میکنم از جوملا 3 استفاده کنید
ضمن این که شما در زمان ساخت منو باید منو خودتون از نوع مجموعه بلاگ انتخاب کنید تا به صورت ایده ال شما نمایش داده بشه
در پناه ایزد
jomletalaei
02-02-2014, 04:36 PM
ممنون تا حدودی مشکلات سایتم خودش درست شده چون تازگی تغییردامنه دادم تا گوگل راهش بیاندازه زمان میبره
و انشالله بقیش هم درست میشه.
jomletalaei
02-07-2014, 10:54 PM
راستش هنوز اونطور که میخوام سایتم نشده یعنی مثل دامنه قبل که بود آخه قبلا بازدیدها را میدیدم ولی الان بصورت ثابت همش دونفر که یکیش خودم حساب میشه
و در قسمت مطالب جدید، مطلب جدیدی را که میگذارم نشان نمیده
واقعا نمیدونم چکارش کنم؟
آخه زیاد به سایت وارد نیستم.
کسی از مدیران یا کاربرانی که مطمئنتر هستن چون خودم کسی را هنوز تو سایت خوب نمیشناسم اینکه اگه از مدیران باشه خیلی بهتر واسم هست که سایتمو را بهینه کنه، واسم قالب جدید و بهتر بریزه، و یکسری تنظیماتشو درست کنه؟
حتی راهنماییم کنید خودم چکارکنم خیلی خوب میشه و واسه دفعات دیگه یاد میگیرم.
ممنون
mersad
02-08-2014, 02:08 PM
یک بار کتاب جوملا فارسی رو مطالعه کنید
در صورت مشکل از اموزش های دانشنامه جوملا فارسی استفاده کنید
ادرس قبلی چی بود ؟
ادرس جدید چی هست ؟
در پناه ایزد
jomletalaei
02-08-2014, 07:54 PM
باشه ممنون
ادرس جدید : jomletalaei.ir
آدرس قدیم: jomelatetalaii.ir هست و کلا بلاک شده.
درضمن نمیتونم جوملا را گسترش بدم چون امکانش را ندارم و اینو هم قبلا بصورت هدیه اینترنتی گرفتم.
درپناه خدا
mersad
02-09-2014, 08:26 PM
ادرس قریم شما ریدایرکت میشه به دومین دیگه ای
اما اگر دیتابیس مطالب قبلی هودتون رو داشته باشید میتونید انتقال بدید !
در غیر این صورت راهی وحود نداره
در پناه ایزد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.