PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شخصی سازه نحوه نمایش فیلد های اضافی k2

morteza93
02-19-2014, 10:15 AM
سلام
می خواستم نحوه نمایش فیلد های اضافی k2 رو تو سایت تغییر بدم، ممنون می شم که راهنمایی کنید که باید از کجا این فایل رو تغییر بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

torghoundy
02-19-2014, 03:29 PM
سلام
برای دستیابی به این بخش کافیه این آدرس رو در انتهای آدرس سایتتون وارد کنید
administrator/index.php?option=com_k2&view=extrafields
فراموش نکنید که فیلد اضافی رو باید در مجموعه ی مربوطه فعال کنید (یه قسمت برای اختصاص فیلد سفارشی داره)

morteza93
02-20-2014, 01:51 PM
سلام، ممنون
ولی منظور من وضعیت نمایش این فیلد ها در سایت است
--------
بطور مثال در سایت زیر
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در بخش اطلاعات تکمیلی اگه بخوایم جای عنوان نوشته ها رو از چپ ببریم راست باید چیکار کنیم؟ و فاصله اونها رو نزدیک کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

RezaDesign
02-20-2014, 05:05 PM
یک بار هم که شده وقت بذارید و افزونه فایر باگ رو بخونید چیه و کارش چیه دیگه نیازی به سوال کردن نخواهید داشت
باید سی اس اس های کی 2 که در قالب سایت نهفته شده اند رو پیدا کنید و ویرایش کنید
extrafields همه گزینه های این رو شامل میشه که بسته به نیاز خودتون می تونید عمودی افقی و و غیره رو طراحی کنید

torghoundy
02-21-2014, 01:55 PM
فایل k2.css رو باز کنید و مقدار div.itemExtraFields ul li span.itemExtraFieldsLabel رو پیدا کنید
گزینه float:left رو به float:right تبدیل کنید
مشکل فقط همین بود؟

morteza93
02-21-2014, 10:29 PM
سلام، ممنون - ولی این کارو کردم جواب نداد؟

pari8002
02-22-2014, 04:44 AM
چرا دوست عزیز باید جواب بده .گزینه های استان، شهرستان دقیقا تو با همین دستور سمت راست قرار گرفتن.و برای اینکه بخواین گزینه ها به هم نزدیک تر بشن باید تو همین قسمت خصوصیت width رو به اندازه ای که میخواین تعریف کنید مثلا تو این سایت 30% تعریف شده.

div.itemExtraFields ul li span.itemExtraFieldsLabe{
float:right;
width:30%;}

torghoundy
02-22-2014, 03:17 PM
کاری رو که انجام دادید رو شرح بدید تا ایراد کارتون رو بهتون بگم
شما فایل k2.css رو از کجا باز کردید؟

morteza93
02-23-2014, 01:18 PM
خیلی سعی کردم نوشته ها رو در بخش " اطلاعات تکمیلی " ( فیلد اضافی) در لینک زیر جابجا کنم و در دوستون بچینم، اما هنوز نشده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

فایل رو از داخل /components/com_k2/css باز کردم. و همون متنی که فرمودید ویراش کردم، فاصلشون نزدیک شد ولی نوشته ها جابجا نشد. و در دو ستون نشد؟؟؟؟؟

pari8002
02-23-2014, 01:31 PM
تو همون قسمت که عرض رو تغییرش دادین float:left رو به float :right تغییرش بدین.جابجا میشن.

sfmhoo
04-29-2014, 11:15 AM
چطور میشه تو صفحه اول فیلدهارو نمایش داد؟
یعنی عکس مطلب+اطلاعات تکمیلی
مثل این تصویر:

التماس می کنم کمک کنید خیلی فوری و ضروریه

elyastel
04-29-2014, 12:41 PM
سلام

ميتونيد لينك هم قرار بدين؟

موفق باشيد