PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهم ريختگي صفحه دانلود Remository341

ng22
04-03-2007, 11:35 PM
سلام كرديم !
پس از نصب Remository341 و مديريت سالم آن در فاير فاكس ! وقتي از بخش كاربري فايلي دانلود ميشود در آخرين صفحه تاييد دانلود (كم صفحه قبل از دانلود اتوماتيك ) دز قالب پيش فرض مامبو فارسي فونتها بسيار بزرگ بوده و صفحه بهم ميريزد و نام و مشخصات فايل و آيكون دانلود زير منوهاي ديگر پنهان ميشود !
در 4 صفحه نتيجه جستجو براي Remository مطلبي پيدا نكردم !

sorry4uboth
04-04-2007, 03:49 AM
سلام

لطف میکنید لینک سایت رو بدید یا اگه لوکال هست یک عکس لطف بفرمائید تا دقیقا منظور شما رو متوجه بشیم

ng22
04-04-2007, 08:27 AM
مامبو را دوباره نصب كردم در قالب پيشفرض درست شد اما زماني كه يك قالب جديد نصب كردم دوباره همين حالت ظاهرشد آن هم با IE!به اين صورت ( نام قالب جي اميريه) :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

ng22
04-04-2007, 08:32 AM
مامبو را دوباره نصب كردم در قالب پيشفرض درست شد اما زماني كه يك قالب جديد نصب كردم دوباره همين حالت ظاهرشد آن هم با IE!به اين صورت ( نام قالب جي اميريه) :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

چه جوري بايد عكس را آپلود كنم دكمه ( اضافه كردن عكس) چگونه كار مي كند؟ لينك آپلود هم درپست است ولي پس از ارسال ديده نميشود !

radmehr
04-04-2007, 08:45 AM
برای کوچکتر شدن فونت ها میتونید کلاس های h2 و h1 رو توی css تعریف و اندازه فونتشون رو تعیین کنید.

ng22
04-04-2007, 10:36 AM
فونت بقيه قسمتها درست است . فقط همين بخش دانلود در main level بهم ريختگي دارد .

براي آپلود عكس ..؟

balal
04-04-2007, 11:13 AM
مشکل از قالب هست

برای کوچکتر شدن فونت ها میتونید کلاس های h2 و h1 رو توی css تعریف و اندازه فونتشون رو تعیین کنید.

تو CSS دسکاریش کن درست میشه

m_s
10-30-2007, 05:47 PM
سلام
من این کامپوننت را نصب کرده ام- فوت ها خیلی درشتند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> lect&amp;id=6
نمیدانم چه چیزی را در css باید عوض کنم
من h1 ,h2 را به h4 تغییر دادم
مشکل اینه که اصلا فایل css قابل ادیت نیست و بعدش هم که دانلود کردم روی کامپیوترم نتونستم جایگزین کنم دسترسی اش را هم نمی توانم زیاد کنم
لطفا بگوئید اصلا باید چه تغییری در اون فایل بدهم و چگونه جایگزین کنم

hossein.shokrzadeh
10-30-2007, 09:22 PM
سلام.
اگر owner فایل ها 99 (nobody) شده
یه مامبو اکسپلورر (جوملا اکسپلورر) نصب کنید، با اون فایل رو پاک کنید یا پرمیژنش رو تغییر بدید و فایل جدید رو ...
یا علی