توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهم ريختگي صفحه دانلود Remository341
سلام كرديم !
پس از نصب Remository341 و مديريت سالم آن در فاير فاكس ! وقتي از بخش كاربري فايلي دانلود ميشود در آخرين صفحه تاييد دانلود (كم صفحه قبل از دانلود اتوماتيك ) دز قالب پيش فرض مامبو فارسي فونتها بسيار بزرگ بوده و صفحه بهم ميريزد و نام و مشخصات فايل و آيكون دانلود زير منوهاي ديگر پنهان ميشود !
در 4 صفحه نتيجه جستجو براي Remository مطلبي پيدا نكردم !
sorry4uboth
04-04-2007, 03:49 AM
سلام
لطف میکنید لینک سایت رو بدید یا اگه لوکال هست یک عکس لطف بفرمائید تا دقیقا منظور شما رو متوجه بشیم
مامبو را دوباره نصب كردم در قالب پيشفرض درست شد اما زماني كه يك قالب جديد نصب كردم دوباره همين حالت ظاهرشد آن هم با IE!به اين صورت ( نام قالب جي اميريه) :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مامبو را دوباره نصب كردم در قالب پيشفرض درست شد اما زماني كه يك قالب جديد نصب كردم دوباره همين حالت ظاهرشد آن هم با IE!به اين صورت ( نام قالب جي اميريه) :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
چه جوري بايد عكس را آپلود كنم دكمه ( اضافه كردن عكس) چگونه كار مي كند؟ لينك آپلود هم درپست است ولي پس از ارسال ديده نميشود !
radmehr
04-04-2007, 08:45 AM
برای کوچکتر شدن فونت ها میتونید کلاس های h2 و h1 رو توی css تعریف و اندازه فونتشون رو تعیین کنید.
فونت بقيه قسمتها درست است . فقط همين بخش دانلود در main level بهم ريختگي دارد .
براي آپلود عكس ..؟
balal
04-04-2007, 11:13 AM
مشکل از قالب هست
برای کوچکتر شدن فونت ها میتونید کلاس های h2 و h1 رو توی css تعریف و اندازه فونتشون رو تعیین کنید.
تو CSS دسکاریش کن درست میشه
سلام
من این کامپوننت را نصب کرده ام- فوت ها خیلی درشتند
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> lect&id=6
نمیدانم چه چیزی را در css باید عوض کنم
من h1 ,h2 را به h4 تغییر دادم
مشکل اینه که اصلا فایل css قابل ادیت نیست و بعدش هم که دانلود کردم روی کامپیوترم نتونستم جایگزین کنم دسترسی اش را هم نمی توانم زیاد کنم
لطفا بگوئید اصلا باید چه تغییری در اون فایل بدهم و چگونه جایگزین کنم
hossein.shokrzadeh
10-30-2007, 09:22 PM
سلام.
اگر owner فایل ها 99 (nobody) شده
یه مامبو اکسپلورر (جوملا اکسپلورر) نصب کنید، با اون فایل رو پاک کنید یا پرمیژنش رو تغییر بدید و فایل جدید رو ...
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.