PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تعیین دسترسی کاربران نویسنده به پوشه تصاویر

khademian
03-10-2014, 10:16 AM
سلام. من منوی ارسال خبر را درست کردم و دسترسی Registered را تعیین کردم. دسترسی کاربران به مجموعه مطالب را هم تنظیم کردم و حالا کاربران فقط میتوانند در یک مجموعه خاص مطلب بنویسند. مشکل فقط با دکمه "تصاویر" است که همه تصاویر سایت را نشان میدهد. آیا راهی هست که دسترسی کاربران به تصاویر سایت را محدود کرد؟
من نیاز دارم که:
- یک مجموعه تصویر جدا از مجموعه پیشفرض بسازم
- تمام کاربران Registered بتوانند در این مجموعه تصویر آپلود کنند
- هر کاربر بتواند فقط تصاویر خود را مشاهده و درج نماید
در ضمن آیا راهی هست که سایر فیلدهای صفحه "ارسال خبر" را نیز محدود کرد؟

یا کامپوننتی برای این کار وجود دارد که کاربران بتوانند از طریق آن خبر و مدیا ارسال نمایند؟ (بجز K2)

mojtabapordel
03-11-2014, 03:48 PM
سلام
برای تصاویر، از ادیتور Joomla CK استفاده کنین (شاید بقیه هم این امکان رو داشته باشن، ولی من همیشه با این کار میکنم). تو این ادیتور که خیلی هم کامله، میشه تنظیم کرد که هر کاربری (که امکان ایجاد مطلب داره)، پوشه مخصوص به خودش رو برای تصاویر داشته باشه.
در واقع وقتی مثلا کاربر test ادیتور رو باز میکنه و روی آیکن image توی نوار ابزار ادیتور کلیک میکنه، به طور خودکار یک پوشه هم نام با نام کاربریش (در اینجا test) ایجاد میشه که فقط همین کاربر test میتونه اون پوشه و محتویاتش رو ببینه و توش تصویر آپلود کنه.
بعد از تنظیم ادیتور، باید پلاگین دکمه تصویر رو غیرفعال کنین تا کاربر به دکمه تصاویری که پایین ادیتور ها نمایش داده میشه، دسترسی نداشته باشه و فقط بتونه از دکمه تصویر توی نوار ابزار ادیتور استفاده کنه.