PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش اعداد انگلیسی

SILENCE
03-17-2014, 05:00 AM
سلام دوستان خسته نباشید.
من یک سایت دو زبانه دارم که در اون از برای فارسی از فونت BMitra یا BNAzanin استفاده می کنم. مشکلی که دارم اینه که در متن های انگلیسی اعدادی که باید انگلیسی نمایش بده رو هم فارسی نشون میده. هم توی قسمت انگلیسی سایت هم اگر جایی در متن فارسی عدد انگلیسی بخوام باز فارسی نشون میده. اینم نمونش ممنون میشم کمک کنید
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

RezaDesign
03-17-2014, 12:47 PM
برای جداسازی این دو گزینه باید درtemplate.css که برای سایت انگلیسی قرار دادید fontface استفاده کنید
یعنی از فونت فیس های مجزا برای هر زبان استفاده کنید تا این مشکل بوجود نیاد
دقت کنید در هر زبان یک css مجرا قرار داده اید .. دستور فونت فیس رو برای هر زبان با فونت خاصی مشخص کنید

SILENCE
03-18-2014, 12:56 PM
با سلام و تشکر
چجوری باید یک template.css جداگانه درست کم برای زبان دیگه؟ هر دو زبان با یک قالب اجرا میشن. از پلاگین استفاده کردم برای دو زبانه کردن سایت
ممنون و سال نو پیشاپیش مبارک

mersad
03-18-2014, 03:48 PM
دروود

آموزش: تغییر فونت قالب در جوملا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1_%D9%81%D9%88%D9%86%D8 %AA_%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8_%D8%AF%D8%B1_%D8%AC%D 9%88%D9%85%D9%84%D8%A7)

در پناه ایزد

wawinfo
04-03-2014, 07:16 AM
ظاهرا مشکل این دوست عزیز مشکلیه که بنده نیز با آن دست به گریبانم. زبان قالب فارسیه و اعداد هم فارسی حالا اگه در این حالت کلمه انگلیسی تایپ بشه که شامل اعداد انگلیسی هم هست متاسفانه اعداد در آن کلمه هم فارسی میشن. مثلا bm3u که اگه فونت فارسی باشه عدد 3 هم فارسی نمایش داده میشه.