توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال سوال در مورد طراحی قالب
reer217
03-27-2014, 04:45 PM
درود
سوالی داشتم در مورد قالب های جوملا
من طرا قالب وردپرس هستم و خوب مقاله های طراحی قالب جوملا رو که دیدم متوجه شدم فوقالعاده ساده هست نسبت به سایر سیستم ها و خوب فقط یه index.php داره و 404 که ارور رو نشون میده
خب من زمانی که خواستم قالب طراحی کنم با این که هم templateDetails رو ساخته بودم و هم همه رو اعلام کرده بودمشون در ادمین پنل جوملا قالب اضافه نشده بود
سوال دیگه ای که دارم اینه که در وردپرس طراح دستش کاملا بازه و مثلا میشه دسته بندی ها رو با قالبی جداگانه طراحی کرد یا ادامه مطلب رو
چنین کاری میشه رو جوملا؟
و آخر هم این که میشه حلقه های اختصاصی نوشت؟
با توجه به این که در جوملا مطالب با یه دستور jdoc نمایش داده میشه من نتونستم این کارو کنم
ولی در وردپرس با query میشه هر چیزی رو که طراح میخواد نشون بده
دسته بندی خاص یا برگه و ...
این مورد رو هم میخوام بدونم میشه یا خیر
با تشکر
RezaDesign
03-27-2014, 05:52 PM
بنده طراحی نمی کنم اما به یک سری مبانی اشنا هستم
1. مشکل اول شما مسلما اشکال در کدونیسی می باشد که در ادمین قالب اضافه نمیشه.. چون اگر قالب نصب شده باشه پس شما توابع نصب رو درست کد زدید
2. اما به صورت دسته ای نوشتن چون با وردپرس کار نکردم دقیق متوجه نشدم اما اگر قالب رو بر اساس فریم ورک بنویسید دست شما بازتر خواهد بود
چنین کاری رو میشه در جوملا انجام داد اما متفاوت.. استفاده از افزونه های مختلف برای نمایش مطلب و ماژول ها مجزا و طراحی و کد نویسی نمایشی هر یک از افزونه ها که به عنوان قالب هر یک از افزونه ها شناخته شده می باشند
این موارد رو اگر در قالب های ارائه شده دریافت و نگاهی بندازید در پوشه html قالب ها مشاهده خواهید کرد
reer217
03-27-2014, 08:14 PM
بسیار تشکر
در مورد مشکل در کدنویسی هم مشکلی ندیدم
جالبیش اینجاست که زمانی که من محتوای پوشه ام رو جایگزین محتوای قالب های اصل میکنک به درستی میاره
مثلا محتوای پوسته هام رو میریزم توی beez5 و زمانی که beez5 رو فعال میکنم قالبم به درستی نمایش داده میشه
در مورد فریم ورک هم میشه بیشتر راهنمایی کنید؟
enb121
03-27-2014, 09:05 PM
نمی دونم چرا جوملا رو با ورد پرس مقایسه میکنن یه حس بدی به هم دس میده!
xml مورد داره
اگه فقط یه xml بنوسی تو مدیریت نشون داده میشه
طراحی قالبم نه سخت داره نه راحت که برای جوملا راحت باشه! طراحی خوب و بد داریم
چن تا تگ داره (کمتر از 10 تا با اونایی که احتمالا بلد نیستم )
بقیش php , html , css و جاوا معمولیه
هیچ محدودیتیم نداره برای طراحی
البته اگه بخای خیلی حرفه ای قالب طراحی کنی باید با هسته جوملا کامل اشنا باشی
اجازه میده تو طراحی خود قالب (نه افزونه نویسی ) خود سیتمو تغییر بدی !
reer217
03-27-2014, 09:41 PM
فایل ایکس ام ال رو چند بار بررسی کردم
دقیقا همون تگ هایی که در خود دانش نامه جوملا بود رو استفاده کردم
مقایسه ای هم نکردم با وردپرس
عرض کردم در وردپرس دست و بالم بازه چون تماما میتونم پی اچ پی کار کنم با فانکشن و متد های دلخواه
خوب دقیقا کدهایی که میتونه خود سیستم رو تغییر بده کجا نوشته میشن؟ فایل خاصی داره مثل همون functions ؟؟
اون یه مورد فریم ورک رو هم راهنمایی کنید ممنون میشم
enb121
03-27-2014, 11:15 PM
اشکال که از xml
گفتم چراشو
احتمالا اسم مشابه میزاری یا type اشتباه مینویسی
اون سوال فانکشن که بیخال شو فعلا :| اگه میخای با جوملا کار کنی چن سالی باهاش سر وکله میزنی !
فرم ورک که معنیه دیگه ای داره ولی فرم ورک قالب . قالبای هس که میشه تو محیط کار بری قالبو تغییر داد
;( یکی بیاد فرم ورک تعریف کنه
RezaDesign
03-28-2014, 10:12 AM
والله تعریف فریم ورک رو دوستمون مختصر گفتند .. قابلیت هاش فوق العاده زیاده .. در وردپرس هم استفاده میشه اگه اشنایی داشته باشید
برای اینکه بهتر بتونید موضوع رو درک کنید قالب هایی که بر اساس فریم ورک T3 و یا YT نوشته شده اند رو دریافت کنید و قالب های نمونه رو ببینید
Joomlart.com --- T3
Smartaddons.com --- YT
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.