PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل افزونه Fields and Filters

mehrdad123
03-30-2014, 09:39 PM
با درود
من افزونه fields and fiilters را نصب کردم ولی هنگام اجرای ماژول آن ارور زیر را میده

عنوان *
نمایش عنوان نمایشمخفی
موقعیت نمایش ماژول
انتخاب موقعیت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
حالت
دسترسی
ترتیب
زمان انتشار ماژول <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
پایان انتشار <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
زبان
یادداشت
شناسه

توضیحات ماژول This is a filters module for the Fieldsandfilters system. گزینه های اصلی

Fields *
Fatal error: Call to undefined method FieldsandfiltersFactory::getPluginExtensions() in /home3/almasese/public_html/administrator/components/com_fieldsandfilters/helpers/html/fieldsandfilters.php on line 232

هنگام باز کردن کامپوننت هم ارور زیر را میده

Fatal error: Call to undefined method FieldsandfiltersFactory::getHelper() in /home3/almasese/public_html/administrator/components/com_fieldsandfilters/views/cpanel/view.html.php on line 82

افزونه را از این آدرس گرفتم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D+-+Updated+Extensions%29

enb121
03-30-2014, 09:49 PM
توپیدا کردن کلاس پلاگین مشکل داره
بیشتر وقتی این ایراد پیش میاد نسخه ناسازگار باشه

mehrdad123
03-30-2014, 10:12 PM
الان باید چکار کنم ؟ یعنی کلن بی خیالش بشم ؟

enb121
03-30-2014, 11:07 PM
almasese دفه بعد اینو یه کار میکردی دیده نشه
یوزر نیمتو که دادی هاستتم که سخت نیس پیدا کردنش فقط مونده رمز |:
من با این تا حالا کار نکردم هوسله دانلود کردن ندارم
اگه مشابه داره دانلود کن
اگه نه که بگو برای چ کاریه نسخه جوملاتو بگو
کد administrator/components/com_fieldsandfilters/helpers/html/fieldsandfilters.php این صفحه رم یه جا بزار نگا بهش بندازم اگه سر در اوردم بهت میگم