ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشاهده نشدن پیش نمایش قالب

ostad_ccna
03-31-2014, 10:42 AM
با سلام
بنده مشکلی مانند دوست گرامی در پست
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

پیغام به صورت
Fatal error: Cannot use assign-op operators with overloaded objects nor string offsets in /home3/site/public_html/libraries/joomla/application/module/helper.php on line 206

هنگام مشاهده پیش نمایش ایجاد می شود که بازهم مثل مورد دوست عزیز به تازگی پیش آمده ولی در خط 206 و دلیل ایجادش برایم مشخص نیست. اگر امکانش هست لطفا در این مورد بیشتر توضیح دهید و اینکه من متوجه نشدم چه چیزی باید جایگزین چی شود :D واینکه آیا مورد گفته شده باید در تمام فایل helper.php جایگزین شود؟
پیشاپیش از پاسختان سپاسگذاری میکنم

RezaDesign
04-01-2014, 01:38 AM
در چنین حالتی خطای مورد نظر: عدم وجود خاصیت حالت پیش نمایش قالب در کد نویسی می باشد
از یک بسته نصبی اماده استفاده کنید و پس از نصب این خصیصه رو امتحان کنید اگر جواب داد قالب شما ایراد داره

ostad_ccna
04-02-2014, 08:40 PM
سلام
چند وقتیه که این مشکل براش پیش اومده و قالب هم مشکلی نداره. من قالب رو مجددا رو روسیستم نصب کردم اما باز هم ایراد میده همه چی درست کار میکنه منتها فقط همین مشکل واسش ایجاد شده.

RezaDesign
04-02-2014, 10:50 PM
خصیصه پیش نمایش قالب در کد نویسی ایراد داره یا با پلاگینی چیزی همخوانی نداره
از این روش استفاده کننید ببینید نمایش میده یا خیر
sitename.com/?tp=1

ostad_ccna
04-03-2014, 02:35 PM
سلام نه هیچ فرقی نکرد نمیدونم والا!

mersad
04-05-2014, 07:10 AM
دروود

ادرس سایت ؟