توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از یک کد در داخل ماژول
tefos666
04-02-2014, 12:35 PM
باسلام
سروران گرامی بنده در حال راه اندازی سایتی با محوریت مهدویت می باشم
در این راستا از قالب kallyas استفاده می کنم
در قسمتی ماژولی با نام ActionBox وجود داشت که این حقیر آن را بانیاز خود تغییر دادم ، همچنین یک سورس مربوط به روزشمار غیبت امام زمان عج را تهیه کرده ام که قصد دارم بروی آن ماژول بیافزایم
ولی متاسفانه با توجه به اطلاعات کمی که دارم موفق به انجام آن نشدم
لذا از اساتید تقاضا دارم ، چنانچه مقدور است که بنده را ملاحظه و اصلاح نمایند . به امید ظهور آن حضرت ...... باتشکر
تصویر سایت بهمراه اکشن باکس
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
تصویر روزشمار
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
سورس فایل
enb121
04-02-2014, 02:01 PM
تا فردا همین موقع درسش میکنم
enb121
04-02-2014, 02:47 PM
ببین این جاواش ایراد داره فقط تو فایر فاکس میاد تو کرومم حتی نیومد !
mehdininja
04-02-2014, 03:48 PM
با سلام
از این ماژول استفاده کنید و کد را در ان قرار دهید .
tefos666
04-02-2014, 08:15 PM
بسیار سپاسگذارم ، چنانچه مشکل اولم برطرف شود ، سعی در اصلاح خود آن برای نمایش در سایر مرورگر ها میکنم
مستدعی است در صورت امکان بررسی و اصلاح نمایید ، بنده خودم برای یکی کردن این دو کمی سروکله زدم ولی به دلیل عدم آشنایی با ماژول نویسی موفق به اصلاح آن نشدم
این ماژول دوم که دوست عزیزم قرار داد رو سعیمیکنم استفاده کنم ولی چون قالب سایتم با همین اکشن باکس ست میشه فکر نکنم نیازم رو مرتفع کنه.
انشاء الله حق نگهدارتان باشد .
RezaDesign
04-02-2014, 10:53 PM
برای قرار دادن اسکریپت در ماژول باید به مدیریت پلاگین ها بروید و پلاگین ویرایشگر TinyMc رو پیدا کنید و با کلیک بر روی اون در قسمت لیست ممنوعه ها script رو حذف کنید و پلاگین رو ذخیره نمایید
پس از این کار به راحتی می تونید با استفاده از بخش کد html ماژول اسکریپت های خوتون رو در ماژول قرار بدید
tefos666
04-02-2014, 11:40 PM
برای قرار دادن اسکریپت در ماژول باید به مدیریت پلاگین ها بروید و پلاگین ویرایشگر TinyMc رو پیدا کنید و با کلیک بر روی اون در قسمت لیست ممنوعه ها script رو حذف کنید و پلاگین رو ذخیره نمایید
پس از این کار به راحتی می تونید با استفاده از بخش کد html ماژول اسکریپت های خوتون رو در ماژول قرار بدید
باسلام و تشکر بابت توجه متاسفانه این مورد مشکل مرا مرتفع نمی کند ، نظر بنده اصلاح ماژول ضمیمه شده می باشد.
باتشکر
majidft
04-03-2014, 08:20 AM
با سلام شما با این آموزش میتونید هم یک ماژول با کد دلخواهتون درست کنید و هم مازول رو در هر جایی که دوست دارید فراخونی کنید
فقط کافی کد رو داخل ماژول قرار بدید و اون رو در هرجایی که دوست دارید قرار بدید
آموزش اجرای کد و اسکریپت و ماژول در مطالب سایت و هرجایی که دوست دارید به هر شکل
جسارت میکنم در حضور اساتید نظر میدم
بهترین روش که تا کنون تست کردم و خوب جواب میده برای اجرای انواع کد و ماژول در مطالب
1:نصب ماژول Blank Module در جوملا لینک افزونه از جوملا جهانی
Blank Module - Joomla! Extensions Directory (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
2: بعد از نصب شما یک ماژول جدید از نوع Blank Module درست کنید و داخل اون هر نوع کدی که میخواید قرار بدید و موقیتش رو هرچی دوست دارید وارد کنید مثلا m1 (این نام نباید جزو نام های موقعیت های قالب باشد).
3: بعد برید قسمت پلاگین ها رفته و از فعال بودن پلاگین Content - Load Module اطمینان یابید.
4:حالا من قصد دارم کدی رو که نوشتم در اون ماژول در یکی از مطالبی که ایجاد کرده ام قرار بدم.
کافیست تو مطلب : {loadposition m1} را وارد کنم.
حالا اگه مطلب رو نگاه کنید بعد از انتشار میبینید کدتون اونجا با هر شکل و اندازه ای که دوست دارید اجرا شده
درضمن با این ترفند میشه هر نوع ماژولی رو نیز تو مطلب فراخوانی کرد فقط کافی مثل مرحله قبل ماژول رو تو مکان فرضی انتشار بدید
بعد با قطعه کدی که گفتم اون ماژول رو تو مطلب به شکلی که دوست دارید نمایش بدید
التماس دعا
enb121
04-03-2014, 11:17 AM
کدهای php و xml فک کردم لازم نیس باشه پاکش کردم
اگه لازمه اونا دوباره خودت بزار
لینک دانلود
sidna.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
tefos666
04-03-2014, 11:43 AM
کدهای php و xml فک کردم لازم نیس باشه پاکش کردم
اگه لازمه اونا دوباره خودت بزار
لینک دانلود
sidna.ir (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
دوست عزیز بسیار سپاسگذار و مدیون زحمتتان هستم ،
انشاء الله اجر معنوی زحمتتان را صاحب الزمان عج بدهد . باتشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.