PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نمایش کامل سایت در اندروید

wawinfo
04-03-2014, 07:24 AM
با سلام. بنده وب سایتی دارم به آدرس زیر:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
متاسفانه در هنگام نمایش در اندروید از سایت فقط بکگراند و منوی های جدا جدا نمایش داده میشه ( در اکثر مرورگرهای اندروید) و در کروم اندروید سایت نمایش کامل داده میشه اما با زوم خیلی کوچیک طوری که مثلا 20 درصد صفحه نمایش تبلت رو پر میکنه و هر بار مجبورم زوم کنم و به سمت راست بکشم. البته در این حالت بکگراند سایت دیده میشه تو فضای اضافی (چون یک عکس تکراریه).
من نمیخوام از قالب های ریسپانسیو استفاده کنم و برخی موقعیت ها رو مثلا در مرورگر های موبایل تغییر بدم (به اصطلاح کاستومایز کنم واسه دستگاه های همراه) فقط نیاز دارم که وب سایت کامل لود بشه.
مشکل از کجای قالب ممکنه باشه؟؟
پیشاپیش ممنون.

majidft
04-03-2014, 08:22 AM
سایت شما رسپانسیو نیست و باید قالب های ریسپانسیو و واکنشگرا استفاده کنید
اگر به کد نویسی مهارت داشته باشید میتونید کد واکنشگرایی رو برای قالب سایت بنویسید

wawinfo
04-05-2014, 02:56 PM
بحث بنده ریسپانسیو بودن نیست. منوی های سایت در اندروید به هم میریزه و سایت هم. اگه تو اندروید ببینید مشخصه. من زیر منوها رو غیر فعال کردم فقط رده اول منو رو گذاشتم و همه چی درست میشه. فقط میخوام ببینم چه مشکلی در نمایش زیر منو ها در اندروید هست (منظورم نمای کامل دسکتاپه نه موبایل ویو).

mersad
04-06-2014, 06:25 AM
دروود

ادرس سایت روقرار بدید !
احتمالاً باید مشکل از منو باشه

در پناه ایزد

wawinfo
04-09-2014, 12:10 PM
ممنون از شما: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
---
دوستان اگه امکان داره یک چک بفرمایید.

mersad
04-20-2014, 10:52 AM
با گوشی متفاوت چک شک مشکلی نبود !!!

در پناه ایزد