PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست ماژول نمایش توضیحات عکس با نگاه داشتن موس

shayanboy
04-07-2014, 01:38 PM
سلام دوستان

من در انجمن جستجو کردم مطالبی را در این مورد پیدا کردم اما دوستان هم نتیجه ای را نداشتن

من و خیلی ها دنبال یک ماژولی هستیم که وقتی موس بر روی عکس نگاه داشته میشه توسط کد جکوئری لایت باکس یا موس اوری لود شود توضیحات نمایش داده شود

ممنون میشم اگر چنین ماژولی هست اعلام کنید

باتشکر

mersad
04-08-2014, 02:29 PM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

shayanboy
04-09-2014, 06:07 AM
دروود

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در پناه ایزد

سلام آقا مرصاد جان
این سایت رو ببین
من مثل این می خواستم
پایین صفحه رو ببنید مثل این می خوام وقتی موس میره روی عکس توضیحات نمایش داده میشه
دنبال چنین ماژولی هستم

elyastel
04-09-2014, 09:58 AM
سلام آقا مرصاد جان
این سایت رو ببین
من مثل این می خواستم
پایین صفحه رو ببنید مثل این می خوام وقتی موس میره روی عکس توضیحات نمایش داده میشه
دنبال چنین ماژولی هستم

سلام

دوست عزيز چيزي كه مد نظرتون هست رو با Tooltip هم ميتونيد درست كنيد
لينك زير رو بررسي كنيد:
اينم راهنماي استفادش:

موفق باشيد