PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : زیر منو های ایجاد شده می خواهم در حال عادی مشاهده نشود

abbas56
04-08-2014, 12:02 PM
سلام
من زیر منو ها را که ایجاد می کنم ، همگی زیر منو مربوطه دیده می شون می خواهم به صورت مخفی باشند و در صورتی که روی منو کلیک شود زیر منو ها باز و مشاهده گردد.

چگونه عمل کنم.
از قالب آسمان استفاده می کنم.
در صورتی که در دمو این قالب این امکان وجود دارد ولی من وقتی زیر منو ایجاد می کنم نمی شود.

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

محمد محسنی
04-08-2014, 12:22 PM
دوست عزیز سلام

در صورت امکان یک لینک برای نمایش بدهید تا بررسی شود.

موفق و پیروز باشید.

abbas56
04-08-2014, 06:21 PM
سلام آقای محسنی
لینک دموی قالب آسمان را براتون گذاشتم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
در منوی اصلی منوی " درباره جوملا " دارای زیر منو می باشد که به حالت مخفی است ولی وقتی من زیر منو ایجاد کردم به این حالت که موقع کلیک نمایش داده می شود نیست و تمام زیر منو کاملا دیده می شوند که در این صورت اگه من 4 منو داشته باشم که هر کدام هم زیر منو داشته باشند خیلی جالب در نمی آید.

RezaDesign
04-09-2014, 01:04 AM
منویی به اسم نرم افزار دارید حال نرم افزار خود زیر مجموعه هایی دارد
اینترنت - گرافیک - مدیا - گفتگو - پیام رسان - مدیریت فایل
شما باید منو های بالا رو به منوی نرم افزار وصل کنید و ربط دهید
در صورت اعمال دستورات بالا وقتی بر روی نرم افزار کلیک کنید منو های اینترنت گرافیک مدیا گفتگو و و .. مشاهده خواهد شد..
حال برای اینکه منو های دیگری رو به اینترنت / مدیا / گفتگو و و ربط دهید باز منو ایجاد کنید
مثلا اینترنت خود باز زیر مجموعه دارد : اپلود فایل / مرورگرها / دانلود منجر ها / .. شما باید این منوها رو نیز در زیر مجموعه نرم افزار / اینترنت قرار دهید تا وقتی بر روی نرم افزار کلیک می شود ابتدا منو های زیر مجموعه مشاهده شوند و پس از قرار گرفتن موس بر روی اینترنت زیر مجموعه های اون نمایش داده شوند

atilla73
04-11-2014, 01:27 PM
با سلام
دوست عزیز من خود نیز با این مساله مواجه بودم . که بدین صورت عمل کردم :
شما زیاد به قالب اهمیت ندهید و به دنبال کدنویسی css و غیره نباشید . منوهائی که قرار است نگهدارنده باشند و زیر منو را نمایش دهند (حال در هر سطحی ) از نوع جدا کننده متن (نوع منو ) انتخاب کنید . و زیر منوهای آنرا با انتخاب والد که همان منوی جدا کننده باشد ایجاد کنید . حال افزونه swmenu را نصب کرده و به وسیله آن منو را آبشاری کنید . که با بردن موس به سمت منوی اصلی زیرمنوها نمایش می یابد و البته فقط در دو سطح نیست .
کا با این افزونه راحت است و با کمی دستکاری از پس آن بر می آیی . حتی نسخه اصلی این کامپوننت نیز دارای فایل فارسی است و با مراجعه به منوهایش می توانی فارسی کنی .
به امید موفقیت .