PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نمایش مطالب

Alirs
04-26-2014, 12:36 PM
با سلام.
بنده مطالبی را منتشر میکنم و موضوع آن مطلب را انتخاب می کنم.مثلا یک مطلب با موضوع بازیابی اطلاعات است.بازیابی اطلاعات زیر مجموعه کاربردی و کاربردی هم زیر مجموعه نرم افزار است.نرم افزار > کاربردی > بازیابی اطلاعات.وقتی از بخش موضوعات می خوام اون مطلب را پیدا کنم باید حتما از نرم افزار > کاربردی > بازیابی اطلاعات این مطلب را پیدا کنم و وقتی از نرم افزار > کاربردی می خوام اون مطلب را پیدا کنم ، هیچ مطلبی را نمایش نمیده و من می خوام این مشکل حل بشه و وقتی مطلبی با با موضوع بازیابی اطلاعات است از طریق مجموعه اصلی اون یعنی کاربردی هم پیدا بشه.
کسی هست که کمکم کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

RezaDesign
04-26-2014, 01:14 PM
با سلام
شما مطلب رو چجوری می خواهید پیدا کنید؟
می خواهید در منو قرار بدید تا در ماژول ؟

Alirs
04-26-2014, 01:23 PM
با سلام.
من میخوام فقط مطلب را ببینم که دیده نمیشه ؟؟؟

RezaDesign
04-26-2014, 01:30 PM
خب دیدن به چه شکلی ؟ اگر مطلب منتشر شده که مسلما مطلب قابل مشاهده خواهد بود اما توضیحاتی که دادید کامل نیست
مثلا شما وار مجموعه مورد نظر می شوید .. در مجموعه اصلی مانند توضیحات بالا باز هم زیر مجموعه دارید .. وارد زیر مجموعه مورد نظر می شوید .. مطلب منتشر شده در اونجا قابل مشاهده است
اینکه شما نمی تونید ببینید باید به تظیمات مجموعه مراجعه کنید که مطالب چجوری نمایش داده بشوند
مطلب جدید تر در اول صفحه و یا قدیمی ترین ها از اول شروع بشوند

Alirs
04-26-2014, 02:40 PM
به تصاویر زیر نگاه کنید منظورم را می فهمید :

تصویر شماره 1

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تصویر شماره 2

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تصویر شماره 3

RezaDesign
04-27-2014, 02:54 PM
این مشکلات عموما به دلیل نال شدن قالب پیش میاد
چون بیشترین نال کنندگان قالب ها روسی و رومانیایی هستند یک سری کد رو در قالب و یا هسته به صورت Base64 قرار میدهند که مطالب رو مخفی می کنه باید اونها رو پیدا کنید و حذف نمایید