PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست راهنمایی برای برگرداندن بک آپ جوملا در Addon Domain

Dadshah
04-30-2014, 12:26 PM
سلام
دو فایل بک آپ از هاست قبلیم دارم که یکی مربوط به SQL (با حجم حدود 250کیلوبایت) و دیگری مربوط به فایل ها (با حجم حدود 43 مگابایت) است.

حالا میخوام روی هاست جدید CPanel ، دو سایت (یکی با وردپرس روی دامین اصلی و دیگری با جوملا روی Addon Domain) داشته باشم.
بک آپی که از هاست سابق دارم رو چطور میتونم روی Addon Domain هاست جدید برگردونم و مستقر کنم تا سایت فعال بشه!؟

بنده تقریبا صفر کیلومتر هستم :question:

navid.ok
04-30-2014, 12:39 PM
سلام

تو پوشه ای که برای دامین جدید(Addon Domain) ایجاد شده فایل هاتون را انتقال بدین و اکسترکت کنید.
دیتا بیس بسازید و دیتا بیسی که از هاست قبلی بک آپ گرفتین را توی اون ایمپوت کنید از پی اچ پی مای ادمین

توی فایل configuration.php تنظیمات زیر را متناسب با هاست جدید ست کنید
نام دیتا بیس/یوزر و پسورددیتا بیس
اطلاعات اف تی پی
مسیر پوشه روت فایل ها
مسیر دو پوشه tmp و cache

شاد باشید

Dadshah
05-03-2014, 04:35 AM
با تشکر

با یک ارور مواجه شده بودم که رفع شد ... دارم کار رو کامل میکنم/

Dadshah
05-03-2014, 05:14 AM
سلام

تو پوشه ای که برای دامین جدید(Addon Domain) ایجاد شده فایل هاتون را انتقال بدین و اکسترکت کنید.
دیتا بیس بسازید و دیتا بیسی که از هاست قبلی بک آپ گرفتین را توی اون ایمپوت کنید از پی اچ پی مای ادمین

توی فایل configuration.php تنظیمات زیر را متناسب با هاست جدید ست کنید
نام دیتا بیس/یوزر و پسورددیتا بیس
اطلاعات اف تی پی
مسیر پوشه روت فایل ها
مسیر دو پوشه tmp و cache

شاد باشید

کارهای بالا رو انجام دادم اما موقع مشاهده سایت با پیغام خطای زیر مواجه میشم:

ForbiddenYou don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

.