توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم آپلود فايلها
razdan
04-05-2007, 02:09 PM
من هر كامپوننتي كه نصب مي كنم در ظاهر مي گه با موفقيت انجام شد . نام ان را هم به ليست اضافه مي كنه ولي خبري از اجرا نيست . وقتي هم به Ftp سايت ميرم اصلا فايلي درون پوشه كامپوننت نصب شده ديده نمي شه ؟ كمك كنيد لطفا !
دستي هم مي خوام آپلو كنم خطا مي ده و قبول نمي كنه .
کنترل کنید safemode سایت شما off باشد
razdan
04-05-2007, 04:57 PM
آره عزيز اين قسمت مشكلي نداره . فقط احتمال مي دم مشكل در پرميشن ها باشه . ولي نمي دونم كدم پوشه ها رو بايد 777 كنم و يا تا كي بايد اينطوري پوشه ها را آزاد بذارم . كدم پوشه ها باز بودنشون خطرناكه و كدوم بايد حتما آزاد باشند و چرا 777 وحالت ديگه نه ؟
abtin
04-05-2007, 05:34 PM
شما در مديريت مامبو از منوي مديريت سيستم > اطلاعات سيستم و مامبو > تب دسترسي ها برويد در اينجا پوشه هايي كه براي نصب كامپونت يا ماژول يا .. لازم هست نوشته شده .
شما اين پوشه ها رو 777 كنين و كامپونت يا .. مورد نظر را نصب كنين سپس دسترسي رو دوباره به 755 تغيير بدهيد.
777 يعني قابل ويرايش ! براي همين حالت ديگه يعني غيرقابل ويرايش !
razdan
04-05-2007, 09:02 PM
آقا دمت گرم . چرا من تاحالا به آدرسي فوق دقت نكرده بودم !! همه پرميشن ها رو طبق آنچه در ليست بود عوض كردم . فعلا كه يكي دو برنامه را تست كردم . درست شده اند . باز هم مرسي .
شما در مديريت مامبو از منوي مديريت سيستم > اطلاعات سيستم و مامبو > تب دسترسي ها برويد در اينجا پوشه هايي كه براي نصب كامپونت يا ماژول يا .. لازم هست نوشته شده .
شما اين پوشه ها رو 777 كنين و كامپونت يا .. مورد نظر را نصب كنين سپس دسترسي رو دوباره به 755 تغيير بدهيد.
777 يعني قابل ويرايش ! براي همين حالت ديگه يعني غيرقابل ويرايش !
سلام
من اين مسير را رفتم اما همه قابل ويرايش بودند777 با اين حال من نمي توانم كامپوننت آپلود كنم.
لطفاً راهنمايي كنيد
متشكرم
radmehr
04-10-2007, 04:30 PM
من اين مسير را رفتم اما همه قابل ويرايش بودند777 با اين حال من نمي توانم كامپوننت آپلود كنم.
یعنی چی نمیتونم آپلود کنم؟ پیغام میده؟ ارور میده؟ safe mode شما off هست ؟!
iransbs
04-10-2007, 04:38 PM
اگر سرور ویندوز باشه حتی در صورتی که Full control نباشه پوشه ها رو قابل ویرایش می زنه و طریقه قابل ویرایش کردن پوشه ها رو هم چندین بار در Plesk نوشتیم.
در غیر این صورت امکان داره SafeMode فعال باشه و برنامه قادر به انجام کاری نباشه.
در صورتی که تمام این موارد رو بررسی کردید و مشکلی ندید نام کاربری و کلمه عبور رو به صورت پیغام خصوصی برای من ارسال کنید تا بررسی بشه
موفق و پیروز باشید
یا علی
parsha
04-16-2007, 12:22 PM
با سلام. میشه لطف کنید وبگین از کجا میشه فهمیدsafemode off هست یا نه؟
abtin
04-16-2007, 12:28 PM
از مديريت مامبو .. سيستم .. اطلاعات سيسم و مامبو !
mousio
11-09-2007, 06:31 PM
من هر كامپوننتي كه نصب مي كنم در ظاهر مي گه با موفقيت انجام شد . نام ان را هم به ليست اضافه مي كنه ولي خبري از اجرا نيست . وقتي هم به Ftp سايت ميرم اصلا فايلي درون پوشه كامپوننت نصب شده ديده نمي شه ؟ كمك كنيد لطفا !
دستي هم مي خوام آپلو كنم خطا مي ده و قبول نمي كنه .
با سلام
من نيز دچار مشكل مشابهي شدم . كامپوننت هاي مورد نيازم را بر روي لوكال نصب مي كنم و به خوبي كار مي كند . اما زماني كه قصد دارم آنها را بر روي سايت نصب كنم به مشكل بر ميخورم . در قسمت نصب ، كامپوننت مورد نظر را نصب مي كنم و پيغام موفقيت نيز نمايش داده مي شود . اما وقتي به منوي كامپوننت ها مراجعه مي كنم ، هيچ اثري از كامپوننت مثلا نصب شده وجود ندارد. در ديتابيس نيز خبري از آن نيست . فايل هاي كامپوننت هم اصلا آپلود نشده و بر روي هاست نيستند ....
با مطالعه پاسخ هاي فوق ، جوابي درستي نگرفتم . Safe Mode هاست را چك كردم . در حالت On بود .
آيا اين مشكل به Safe Mode ربطي دارد ؟ اگر ربط دارد براي Off كردن آن چه بايد كرد ؟ چه راهكاري پيشنهاد مي كنيد ؟
در غير اين صورت راه حل اين مشكل چيست ؟
ممنون
firoozmandan
11-12-2007, 06:07 AM
سلام
مشکل از On بودن Safe Mode هست .
باید از مدیر سرور درخواست کنید که آف کنه ...
البته در این موارد بارها و بارها در انجمن بحث شده . بد نبود قبل از پرسیدن سوال کمی در انجمن جستجو میکردید .
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.