PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نه نصب ميشه نه حذف !

razdan
04-06-2007, 10:33 AM
شرمنده . من وقتي مي خوام ماژل پشتيباني آنلاين رو نصب كنم ارور ميده كه قبلا نصب شده . وقتي تو ليست ماژولها مي رم كه حذفش كنم و دوباره نصب كنم ميگه اين فايل وجود ندارد براي حذف . البته توي لست ديده ميشه ولي پس از انتخاب و اقدام به حذف مي گه نيست . شد يه پارادوكس ! چي ميشه كرد . آخه اينطوري هم خود كامپوننت پشتيباني كار نميكنه و در صفحه اصلي ارور ميده !

mhadaily
04-06-2007, 10:52 AM
دوست عزیز

به فولدر module در روت مامبو یک سری بزنید و احتمالا فایل ها رو اونجا می بینید دستی حذفش کنید بعد دوباره نصبش کنید

یاعلی

razdan
04-06-2007, 11:02 AM
مشكل اينجاست ديگه ! وقتي دستي هم مي خوام حذف كنم باز هم در ليست ديده نمي شود . يعني وجود ندارد ! در ليست ماژولها ديده ميشه ولي در ليست فايلها نيست !

alizali
04-06-2007, 11:14 AM
همین مشکلو من با ماژول تبلیغات دارم
از توی لیست حذف نمیشه
فولدرش هم وجود نداره

mhadaily
04-06-2007, 11:39 AM
اگر با دیتابیس آشنایی دارید یک سری به اینجا بزنید mos_modules

اگر نه فایل ها رو میگویید که در فولدر Module نیست اما اسمش هست درست ؟؟

بنابراین شما درستی آپلود کنید مشکلی نیست ...

razdan
04-06-2007, 12:23 PM
ممنون . هر چند دردسر زيادي داره ولي با آپلود مستقيم مشكل حل شد . حالا پشتيباني آنلاين كار مي كنه ولي فقط براي اعضا عمل ميكنه و براي غير عضو خود بخود بسته مي شه . ضمن اينكه نوشته فارسي را كلمات رو از چپ به راست و نا مرتب نشون مي ده !