PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ویرایش خصوصیات قالبها

comroud
05-13-2014, 02:02 PM
باسلام
من از زمپ نسخه 3.1.0.3.1 و جوملا 2.5.19 استفاده می کنم و یک وب سایت در لوکال ایجاد نمود. مشکل من در
ویرایش خصوصیات و یا همان فایل های مربوط همان css ها می باشم.از روش زیر عمل می کنم.
گزینه افزونه ها - مدیریت قالب ها - یکی از قالب ها را جهت ویرایش انتخاب می کنم . در صفحه بعد فهرست فایل های مربوط به اون قالب را نشان می دهد. هر کدام از فایل ها را انتخاب می کنم
صفحه ویرایشگر به سمت راست صفحه آمده است . لیکن می توانم محتویات فایل و یا همان کد های موجود را ببینم و ویرایش نمایم لیکن نمی توان حفظ کنم . هیچکدام از گزینه های ذخیره - ذخیره و بستن - انصراف عمل نمی کند انگار که سیستم هنگ نمود. البته قبل از این کار از منو اصلی گزینه خانه را انتخاب کرد بودم و از سمت چپ گزینه مازول های اختصاص یافته به این منو را تنظیم می کردم. که بعد از ان متوجه این اتفاق افتادم. لطفا در صورت امکان راهنمایی نمائید. ارادتمند

comroud
05-14-2014, 10:18 AM
سلام
دوستان خودم موفق شدم مشکل را حل کنم.
جهت اطلاع مشکل از این قرار بود
ماژول های اختصاص یافته به گزینه خانه در منو بطور صحیح اختصاص داده نشده بود. در صورتی که نظری در این خصوص باشد خوشحال خواهم شد ، لطفا در میان بگذارید. ارادتمند