توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامپوننت نمایش لیست تعرفه ها (price list)
ehsanparty
05-26-2014, 09:10 AM
سلام
کامپوننت نمایش لیست تعرفه ها (price list) بصورت فارسی برای جوملا 2.5 چیزی موجوده؟
مرسی
arsham0151
05-27-2014, 08:24 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
دوست عزیز این دیگه چیه که فارسیش باشه، یعنی لازم به ترجمه نیست، شما فقط جدول و قیمت رو به فارسی بهش بدید
ehsanparty
05-31-2014, 07:36 PM
سلام ببنید بنده کامپوننت میخوام اینها ماژول بودند اگر کامپوننتی در این مورد هست ممنون میشم معرفی کنید 1 هتفه همه جا گشتم کامپوننتشو پیدا نکرم ممنون میشم کمک کنید
مرسی
mersad
05-31-2014, 09:38 PM
دروود
در پناه ایزد
arsham0151
06-01-2014, 07:38 AM
سلام ببنید بنده کامپوننت میخوام اینها ماژول بودند اگر کامپوننتی در این مورد هست ممنون میشم معرفی کنید 1 هتفه همه جا گشتم کامپوننتشو پیدا نکرم ممنون میشم کمک کنید
مرسی
من لینک منبعشو به شما دادم ، اگه زحمت بکشی تو همون لینک ها یکم بگردی و عقب جلو کنی، افزونه مورد نظرتو پیدا می کنی که با نمایش دمو هم همراهه
ehsanparty
06-02-2014, 05:40 AM
من لینک منبعشو به شما دادم ، اگه زحمت بکشی تو همون لینک ها یکم بگردی و عقب جلو کنی، افزونه مورد نظرتو پیدا می کنی که با نمایش دمو هم همراهه
دوست عزیزم من همه اینهارو قبلا دیدم ممنون از لطفتون اینها ماژول و پلاگین بوده چند کامپوننت هم بود که تجاری بوده و برای جوملا 3 هستش اگر خودتونم نگاه کنید متوجه عرض بنده میشید.
من عرض کردم کامپوننت جوملا 2.5
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.