PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام خطا بعد از نصب جوملا

hosseintv
06-03-2014, 12:11 PM
سلام دوستان بعد از نصب یه پک نصبی جوملا (quick strart) این پیغام رو میده .
لطفا راهنمایی کنید.
موفق.

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\Pack\x\cloob\configuration.php:1) in C:\xampp\htdocs\Pack\x\cloob\libraries\joomla\sess ion\session.php on line 423

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\xampp\htdocs\Pack\x\cloob\configuration.php:1) in C:\xampp\htdocs\Pack\x\cloob\libraries\joomla\sess ion\session.php on line 423

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\xampp\htdocs\Pack\x\cloob\configuration.php:1) in C:\xampp\htdocs\Pack\x\cloob\libraries\joomla\sess ion\session.php on line 426

خواهشا راهنمایی کامل برای رفع مشکل رو بزارید.

mersad
06-03-2014, 11:03 PM
دروود

از کجا دریافت کردید ؟

نام قالب ؟

در پناه ایزد

hosseintv
06-04-2014, 08:50 PM
سلام مرصاد جون.توی گوگل بزنید دانلود اسکریپت جامعه مجازی کلوب براتون میاره لطفا در مورد رفع مشکلم توضیح بدید.
ممنون و تشکر

mersad
06-05-2014, 12:31 AM
دوست عزیز جامعه مجازی کلوب ارتباطی با جوملا نداره !!!

جوملا سیستم مدیریت محتوا هست که خودش کامل هست !

اسکریپت یه سری کد های نوشته شده هستند که عموماً برای یه هدف خاص نوشته میشن ...

در پناه ایزد

hosseintv
06-05-2014, 03:17 PM
میدونم مرصاد جون.
ولی هسته این اسکریپت جوملا است و ئقتی که نصبش میکنی هیچ تفاوتی با نصب جوملا نداره.
دقیقا مثه این میمونه که من یه بسته نصبی جوملا رو نصب میکنم.

اون خطا رو برطرف کردم حالا این رو میده :
Illegal key characters in global data

برای این باید چه کنم.
حتی برای ورود به بخش مدیریت هم اینو میده و وارد صفحه لاگین نمیشه

arsham0151
06-06-2014, 10:00 AM
سلام مرصاد جون.توی گوگل بزنید دانلود اسکریپت جامعه مجازی کلوب براتون میاره لطفا در مورد رفع مشکلم توضیح بدید.
ممنون و تشکر

یعنی شما یه بسته نصبی جوملا گرفتی که توش قالب و افزونه های جامعه مجازی رو پوشش میده؟
در غیر اینصورت فکر نمی کنم این موضوع اینجا پشتیبانی بشه

mersad
06-06-2014, 08:49 PM
احتمالا برای نصب این بسته از akeebabackup استفاده شده
این ارر احتمالاً از این افزونه هست

ادرس اسکریپت یا هر چیزی که هست رو قرار بدید بهتر میشه کمک کرد

در پناه ایزد