توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل نصب جوملا در مرحله ارتباط با پایگاه داده
farjad
06-07-2014, 07:18 AM
با سلام به همه دوستان
اینجانب پس از نصب wamp و راه اندازی آن و ایجاد پایگاه داده در ادامه اقدام به نصب جوملا 2.5 یا 3.2 نمودم ولی در مرحله ارتباط با پایگاه داده سیستم با نمایش چرخ گردان همانطور مانده و دیگر جلو نمی رود.
لازم به ذکر است یک سیستم پاک که فقط ویندوز 7 نصب شده است اقدام شده است.
قبلاً مشکل را در یک پست دیگر اعلام کرده بودم ولی بعلت اختلاف سلیقه دوستان نسبت به wamp یا xamp آن پست بسته شد و جوابی نگرفتم.
لطفاً معقول کمک کنید تا مشکل حل شود.
دوستدار شما
فرجاد
saeedkhakbaz
06-07-2014, 09:37 AM
با سلام
اگر مطمئن هستید دیتابیس را ایجاد کرده و مراحل را درست انجام میدهید . یکبار دیگه جوملا را از همین انجمن جستجو و نصب کنید. برای من هم این مورد پیش اومده بود که دوباره دانلود و نصب کردم جواب داد.
farjad
06-07-2014, 10:43 AM
با سلام و عرض تشکر
چشم دوباره دانلود و نصب مجدد می کنم.
دوستدار شما
فرجاد
farjad
06-07-2014, 11:21 AM
با سلام مجدد
دوباره دانلود کردم ولی باز همان حالت می ماند.
پس از وارد کردن مشخصات، از مرحله تنظیمات و ارتباط با پایگاه داده جلوتر نمی رود.
emoshiri
06-07-2014, 02:08 PM
سلام
قبلا در این ارتباط یه تاپیک زدم ولی به هر حال شاید این مراحل مشکل شما رو حل کنه:
1- من زمپ نصب کردم. شما هم نصب کنید!
2- ابتدا فایروال مربوط به ضدویروس و یا ویندوز را بررسی کنید. ممکن است جلوی فعالیت سرویسهای زمپ را گرفته باشند. (تجربه میگه این مرحله خیلی هم مهم نیست!)
3- در شاخه xampp و زیرشاخه PHP فایل php.ini را ویرایش کنید.
4- دنبال رشته max_execution_time بگردید.
5- مقدار آنرا روی 300 تنظیم کنید.
6- فایل مربوطه را ذخیره کنید.
7- زمپ را دوباره اجرا کرده و آپاچی و مای اس کیو ال را استارت کنید!
8- اینطوری مشکل من حل شد. امیدوارم مشکل شما هم حل بشه.
چهارسوق
06-07-2014, 03:29 PM
سلام من انجام دادم اینا که گفتید نشد
arsham0151
06-07-2014, 06:37 PM
اینکار رو انجام بدید، دقیق 99% جواب می گیرید:
ابتدا به مسیر زیر برید
libraries/joomla/filter/input.php
با استفاده از یک ویرایشگر متن (نوت پد) خطوط زیر رو پیدا کنید
$source = preg_replace('/&#(\d+);/me', "utf8_encode(chr(\\1))", $source); // decimal notation
$source = preg_replace('/&#x([a-f0-9]+);/mei', "utf8_encode(chr(0x\\1))", $source); // hex notation
و با این خطوط جایگزین کنید:
$source = preg_replace_callback('/&#x(\d+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // decimal notation
$source = preg_replace_callback('/&#x([a-f0-9]+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // hex notation
چهارسوق
06-08-2014, 07:29 PM
اینکار رو انجام بدید، دقیق 99% جواب می گیرید:
ابتدا به مسیر زیر برید
libraries/joomla/filter/input.php
با استفاده از یک ویرایشگر متن (نوت پد) خطوط زیر رو پیدا کنید
$source = preg_replace('/&#(\d+);/me', "utf8_encode(chr(\\1))", $source); // decimal notation
$source = preg_replace('/&#x([a-f0-9]+);/mei', "utf8_encode(chr(0x\\1))", $source); // hex notation
و با این خطوط جایگزین کنید:
$source = preg_replace_callback('/&#x(\d+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // decimal notation
$source = preg_replace_callback('/&#x([a-f0-9]+);/mi', function($m){return utf8_encode(chr('0x'.$m[1]));}, $source); // hex notation
سلام این کدها هم مشکل راحل نکرد
farjad
06-10-2014, 06:50 AM
دوستان سلام
در نهایت با پیگیری و کمک دوستان مشکا اینجانب برطرف گردید و برای استفاده دیگران راه کار انجام شده را به شرح زیر است :
از منوی wampserver , php فایل php.ini را ویرایش کردم و 3 حالت زیر را از پیش فرض با مقادیر و عبارات زیر جایگزین گردید :
اول :
; <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
output_buffering = Off
دوم :
max_execution_time = 300
سوم :
با هر تغییری در فایلهای تنظیمات باید سرویسهای آن شروع مجدد شود (restart) گردد.
سپس اقدام به نصب مجدد کردم و مشکل بر طرف گردید و جوملا نصب شد.
دوستدار شما
غلامرضا فرجاد
arsham0151
06-10-2014, 06:22 PM
سلام این کدها هم مشکل راحل نکرد
reastart کردی ومپ سرور رو؟
metti
06-16-2014, 06:44 AM
با سلام خدمت کاربران گرامی
دوستانی که با توجه راهنمایی دوستان باز هم مشکل هنگ کردن توی مرحله ی دیتابیس رو دارن بهشون توصیه می کنم:
1-Xampp و MySQL رو stop کنید و ذوباره Start کنید(قبل از start سیستمتون رو restart کنید بهتره)
2-وقتی به مرحله ی دیتابیس رسیدین صبر کنین چون یکم اصولا طول میکشه و فکر می کنین مشکل برطرف نشده
ممنون از همه ی دوستان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.