ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریختن سایت روی سی دی

amirzandieh
04-08-2007, 08:09 AM
سلام
من میخواستم سایتم را بروی سی دی همراه با autoran بریزم

perman
04-08-2007, 08:50 AM
دوست عزیز برای ریختن سایت روی سی دی باید یک سرور مجازی برای خواندن سایت بروی هر سیستم نصب شود تا بتواند فایلهای موجود را نمایش دهد.
لطفا در مورد تکنولوژی سایت و نوع صفحات خود و همچنین نیاز خود بیشتر توضیح دهید.

در ضمن با کمک پارس سرور شما می توانید بصورت نصبی در هر سیستم با کمک اتوران سایت خود را ران نمایید.
لطفا توضیح بیشتر دهید تا بتوانم به شما کمک کنم

amirzandieh
04-08-2007, 09:17 AM
با سلام
در مورد رایت دمو سایت برای سی دی تا آنجایی که میدانم برنامه پرتابل وی سرور هست اما روش نصب و روش خواندن php را از روی سی دی نمیدانم ضمنا چگونه سایت را باید روی سی دی انتقال داد
شما فرض کنید ما بخواهیم سایت ساخته شده با مامبو را از روی سی دی به دیگران نشان دهیم الزاما همه بلد نیستند local server را روی سیستم خودشان نصب کنند باید چکار کرد ؟

perman
04-08-2007, 11:00 AM
دوست عزیز برای نمایش یک فایل php ابتدا باید آنرا برای کامپیوتر و نرم افزار های بروزر مثل اینترنت اکسپلور قابل فهم کرد.
همان طور که می دانید فایلهای php به سرور فرمان می دهند تا صفحات html قابل فهم برای browser ها تولید نمایند و با استفاده از فرامینی که سرور ها از فایلهای مادر مثل php می گیرند جایگاه و حالت هر کدام از اجزائ صفحات برای browser ها معیین میگردد.
پس برای ایجاد یک صفحه قابل رویت باید برنامه ای داشت تا رابط بین فایل مستر و بروزر (browser) شود.
لذا باید حتما یک سرور مجازی برای این امر نصب گردد که مراحل نصب را تحمیل میکند.
چون سرورها تماما نیاز به فایلهای بچ دارند که باید قابلیت خواندن و نوشتن داشته باشند و در سی دی این امر امکان وجود ندارد.

لذا در اینجا شما باید به برنامه نویسی و تغییر مکانیزم سرور روی بیاورید تا اطلاعات مورد نظر در ram ذخیره شود.

که در صورت نیاز به این کار در همین تاپیک در خواست نمایید تا کمکتان کنم

اما راه آسان تر این است تا با برنامه teleport از سایت مورد نظر نسخه html تهیه نمایید و سپس با فایل AutoRun.ini به ایندکس مربوطه کاماند ران بدهید و در سی دی رایت کنید.

iransbs
04-10-2007, 05:37 PM
کار زیاد سختی نیست ، برای مثال یکی برای جوملا این کار رو انجام داده .
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
قبلا برای مامبو 4.6.1 هم همین کار رو کرده بودم ولی فعلا در دسترس نیست که برای دانلود بزارم اش

موفق و پیروز باشید
یا علی

nikfar
11-09-2008, 07:26 PM
ببخشید که من این تاپیک رو بالا آوردم بعد از یکسال
اما من هم همین مشکل رو دارم میخوام یک سایت فتوگالری رو بریزم رو سی دی تبلیغاتی
البته باید یک راه حل داشته باشه چون خیلی از cd های تبلیغاتی به این شکل هست
امیدوارم کسی جوابمو بده
با مامبو نشه با cms های دیگه هم نمیشه کسی اطلاع نداره
ممنون
یا علی

نوید
11-09-2008, 07:29 PM
می تونید از وب سرورهای جیبی مثل pampa استفاده کنید یک وب سرور قابل حمل هستش که میتونید بریزیدش روی یک USB یا CD ، اینم لینک دانلودش: pampa.phpsoft.it

موفق باشید

nikfar
11-09-2008, 07:52 PM
ببخشید میشه autorun هم بشه یا نه ؟
خیلی خیلی ببخشید
:-[

سعید
11-10-2008, 08:06 AM
البته من هم یک راه حل ارائه بدم.

می تونید سایت رو به صورت آفلاین ذخیره کنید، بعد بریزید روی CD ; که نیاز به هیچ سرور یا برنامه خاصی برای اجرای اون نباشه.

WebHtt Track
Offline Explorer

دو نرم افزار هستند که از سایت هایی مثل p30download می تونید دریافت کنید و سایت موردنظرتون رو روی دیسک سخت ذخیره کنید تا بتونید به صورت آفلاین استفاده کنید.

ضمنا برای ساخت autorun کافی هست یک فایل با نام autorun.inf در روت CD بسازید و این کد ها رو داخلش قرار بدید.

[autorun]
OPEN=Yourfile.htm
ICON=yourIcon.ico

که Yourfile.htm رو به فایلی که قرار هست به صورت خودکار اجرا بشه، و نام فایل آیکون که آیکون درایو شما رو نشون میده تغییر بدید

silver
11-11-2008, 03:28 AM
با سلام
من سایتم بر روی لوکال کامپیوتر خودم هست می خواهم آن را بر روی CD ریخته و به کامپیوتری منتقل کنم که بر روی آن کامپیوتر هم wamp نصب است و هم php . یعنی هم سرور دارد وهم php . می خواستم ببینم من چگونه می توانم آن را بر روی cd بریزم به نظر می رسد دیگر نیازی به نصب برنامه دیگری نیست.

firoozmandan
11-11-2008, 06:31 AM
سلام

اگر میخوایید به اون کامپیوتر منتقل کنید تنها کافیه فایلها رو روی cd کپی کنید .

از دیتابیس بکاپ بگیرید و اون رو روی سی دی قرار بدید

و منتقل کنید به کامپیوتر مورد نظر ...

مواردی که در پست های قبل دوستان اشاره کردن برای ساخت LIVE CD است !

یا علی

silver
11-12-2008, 05:57 AM
با تشکر از پاسختون
پس یعنی بر روی کامپیوتر جدید لازم نیست که مامبو را از نو نصب کنیم و منتقل کردن فایل ها کافی است؟
اگر سوالم پیش پا افتاده است به خاطر اینه که من در زمینه کار با مامبو و کلا cms ها تازه کارم
از اینکه با صبوری پاسخ می دهید سپاسگزارم

firoozmandan
11-12-2008, 06:36 AM
سلام

بله کافیست . فقط اگر مسیر مثلا XAMP در کامپیوتر اول c:\program files\xamp است و در کامپیوتر دوم c:\xamp نیاز هست فایل configuration.php رو ادیت کنید و این موارد رو تصحیح کنید .

این موضوع در رابطه با نام کاربری و نام دیتابیس و پسورد دیتابیس هم صادق است

یا علی