PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معرفی پلاگین ارسال پیامک جوملا

farajian86
06-14-2014, 08:31 AM
با سلام خدمت دوستای عزیز

توی این پست پلاگین ارسال پیامک جوملا (AdminSMS) رو خدمتون معرفی می کنم

قابلیت های این پلاگین:

1- با فعال شدن این پلاگین موقع ثبت نام کاربر فیلد شماره موبایل به مجموعه فیلدهای دریافتی اضافه میشه وشما از این طریق می تونید شماره موبایل کاربرهای رو دریافت کنید

2- تو این پلاگین می تونید انتخاب کنید که پس از ثبت نام برای کاربر یه SMS با متن دلخواه ارسال بشه

3- این امکان هست که پس ار ثبت نام کاربر، شناسه ،نام و نام کاربری از طریق پیامک برای مدیر ارسال بشه

مزیت های این پلاگین

پلاگین ارسال پیامک جوملا بصورت رایگان و متن باز ارائه میشه و دیگه نگرانی های امنیتی مثل back door رو برای مدیران وب سایت نداره

این پلاگین توسط تیم فنی انتخاب اس ام اس و برای کار با سامانه پیامک انتخاب(entekhabsms.com) طراحی شده که یکی از مزیت های این سامانه ارائه پنل اس ام اس به همراه شماره اختصاصی 14 رقمی رایگان (با پیش شماره 3000) هست و شما فقط هزینه پیامک رو پرداخت میکنید

لینک دانلود
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

arsham0151
06-14-2014, 02:06 PM
بسیار عالی
امتحان نکردم هنوز، یعنی این ریسکو به خودم ندادم، کاش دموش رو هم میزاشتین، حالا کارشناسان باید بیان و در مورد این افزونه و کارآییش نظر بدن، به نظر من ایده خوبیه هم برای فروش پیامک و هم برای مدیران سایت